גבר מצליח לא מתאים - מה עושים?

תאריך פנייה: 15.08.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שיר
דייט לא נעים
15.08.2015 • 23:39

אני בת 30 ויצאתי לדייט עם בחור בן 40.מהרגע שנכנסתי לאוטו לא עבר זמן והוא ישר התחיל לגעת לי ברגל ווללטף קצת התעלמתי מכך .בהמשך נסענו לבלות במסעדה טיילנו בתל אביב .הוא כל הזמן נגע בלי סוף ,שאל יותר מידי שאלות בחוסר טאקט.אמרתי לו שזה לא נעים לי אני במחזור זו רק פגישה ראשונה.הוא לא הספיק לשלוח לי ידים אמר את מושכת השמלה שלך מגרה.זה אמור להחמיא לך גם ההומור שלו מאוד נמוך.לא מדובר באיזה בחור מהרחוב יש לו עסק מצליח הוא עצמאי יש לו דירה משלו.לא שכבתי איתו כן היה מגע בעיקר מצידו ולא ממש שיתפתי פעולה .אמרתי לו כמה פעמיים שזה מהר מידי והוא בשלו.בסוף החזיר אותי ופתאום אמר בטון נחמד את בחורה מקסימה ושהוא רוצה לראותי שוב.

ד"ר אורן חסון
מה שאפשר להבין
16.08.2015 • 13:34

שיר יקרה,
אני חושב שאת יכולה להבין מזה שלמרות שיש לו עסק מצליח, ושיש לו דירה משלו, הוא גבר שאינו מתאים לך. או לפחות שהוא גבר שבפגישה הראשונה לא יודע להתנהג כראוי, ושלא ידע או לא רצה להעריך אותך כאדם. אני מבין שהאמירה האחרונה שלו בלבלה אותך, אבל הוא נשאר גבר שבתשעים ותשעה אחוזים מהזמן אינו יודע להתנהג כפי שמתאים לך שיתנהג, ולא יודע להתחשב במה שאת רוצה וניסית לשדר שחשוב. למדת משהו. לכך התכוונתי בכך שאמרתי שזה נראה כמו גבר שיש לו עסק מצליח, ודירה משלו, ובכל זאת לא מתאים לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083