בתולים וזוגיות: מה הבעיה?
תוהה
בעיה במציאת חבר שמסכים שאשאר בתולה
⌄
כחילונית.אני בת 25, וכל בחור שאני יוצאת איתו מצפה שאחרי 3 עד 5 דייטים אבצע בו מין אוראלי ואשכב איתו, וכל פעם שאני מנסה להסביר לו שזה מאוד חשוב לי לשמור את עצמי לבחור הנכון, עוזב אותי, בדרך כלל בגידופים.אני בחורה צנועה למרות שאני לא דתיה, כך שזה לא שאני משדרת סקס.חשוב לי מאוד למצוא בחור, למרות שאני לא מתכננת לעשות ילדים לפני גיל 30 בגלל שיקולי קרירה, אני מקוה למצוא בחור ולהתחתן.אני מאוד מפחדת שאתאהב בהומו לטנטי זה מודחק? או לא מודחק,או דו מיני, ואגלה מאוחר מדי, זה יהיה איום ונורא.או פדופיל חס וחלילה.מה לעשות?אני מאוד בודדה.איך למצוא בחור שבאמת יאהב אותי כאישה ומספיק כדי לחכותלי, מבלי שיבקש ממני דברים מגעילים כמו מין אנאלי.אני עדיין מאמינה שיש בחורים טובים אי שם.וסליחה על הבוטות, אני לא רוצה בחור עם זין קטן.אני לא סוג ב'.תודה
ד"ר אורן חסון
אחוזים
⌄
תוהה יקרה,
אני לא בדיוק הבנתי אם הבתולים שלך הם עניין מעשי או מטפורי. אבל הבעיה שלך ברורה. המתירנות מקלה על הגברים להשיג סקס בקלות, ואם יש להם את זה, למה שיוותרו על זה? נקודת שיווי המשקל החברתית היא כזו, שבאמת למישהי שרוצה קודם לדעת מי נגד מי ולמה, ובעיקר מי יחד עם מי, יש בעיה.אז אם הבתולים שלך הם לא עניין מטפורי, זה חריג. ולפעמים זה מפחיד, כי גבר שאת בגילך מצהירה בפניו שאת אולי שומרת את זה עבורו, מיד חושב על מחוייבות לאורך זמן, ובפגישה החמישית זה עדיין לא פשוט. אבל אם הוא חושב על זה שבחמישה חודשים הקרובים תהיו חברים, ולא יהיה לו סקס, אלא אם תתארסו או רק כאשר תתחתנו, הוא יחשוב פעמים, כי זה חריג בעיניו, והוא יחשוב, ובמידה רבה של צדק, שהוא רוצה להתנסות קודם, כדי לדעת שיש מידה כלשהי של התאמה מינית. לא שאהבה לא יכולה לכפר על זה, אבל למה להתאהב במישהי שאולי תהיה איתה בעיה, כאשר הוא יכול לחפש להתאהב במישהי שהוא יודע מראש שלא תהיה בעיה? גם הוא רוצה לדעת שאת סוג א'.הדרך היעילה ביותר שלך להצליח במה שאת רוצה היא להגיע לגבר שזה מה שהוא מחפש. כלומר, לפרסם באתר הכרויות כלשהו, שזה המצב, ושאת מעוניינת רק בגבר שמעוניין בדרך הזו של הכרות ושל זוגיות. אלא שבזה, אני חושש, שאת מורידה מהחיפוש שלך הרבה גברים נורמליים, ואולי מעלה את אחוז הגברים הבעייתיים.