בעיית אמון בזוגיות - מה לעשות?

תאריך פנייה: 20.06.2006 מס׳ הודעות: 7
חיפוש נושא
roni
בוקר טוב ....
20.06.2006 • 09:49

תראי אני ינסה לעזור ולו במעט .....את בת 19 ! אני לא יגיד את ילדה מידיי למחויבויות כאלו כי את לא ולאהבה אין גיל ......אבל ! את מראה כן מן סוג של אובססיביות כלפיו וזה לא אמור להיות ככה , תמיד תזכרי שככל שתחנקי יותר גבר ככה הוא יברח יותר לכיוונים משחררים יותר , אסור לך לחנוק אותו ולהציב לו אולטימטום אין גבר בעולם שיוכל לחיות בצורה כזו אלא אם כן הוא אובססיבי כמוך על מערכת יחסים ויותר נכון רכושני ושתלטן .לא בריא לשלוט על הבן זוג משום בחינה , כמובן שאין בעיה ואף רצוי לשתף בחששות לשתף בהרגשות בכעסים ואפילו בקנאה ( שנראה שקיימת אצלך) אבל עד להצבת אולטימטומים !!!! זה לא טוב ולא בריא במיוחד בגיל כזה שזהו גיל שאת צריכה להנות ממערכת היחסים שלך להתבגר איתה ללמוד ממנה לאהב אותה ולא להרגי שהרגשות של רצון לשלוט עליו , קנאה ועוד........ אתם צעירים תמיד תיהיו בסביבת צעירים אז קחי את זה בחשבון לא לקנא!!! להנות מכל רגע.אם היחסים שלך בנויים מקנאה , רכושנות , חששות , ואי אמון אזי משהו בקשר לא נכון והייתי פונה ליעוץ לאו דוקה יעוץ זוגי יותר יעוץ אישי בשבילך איך ךהתמודד עם הרגשות כאלו ואין להצליח במערכות יחסים כי לי נראה שיש דברים מהעבר שמשפיעים עליך או מערכת יחסים של ההורים ... משהו שצריך לפתור ולא לבד דרך יעוץ בלבד!בהצלחה !רוני .

מבולבלת
בוקר טוב ....
20.06.2006 • 10:50

אהלן,רק עכשיו ראיתי את ההודעה.אני יודעת שיש לי בעייה באמון שכמובן אנחנו רוצים שהיא תיפתר ומדברים על הכל באופן גלוי.אני מפחדת לעשות את הצעד ה1 בזה שאני יגיד לו שזה יהיה בסדר עם הוא ילמד איתן. לדעתך, אני צריכה לתת לו את האפשרות הזאת?האמת שהרבה טוענים כמוך שאני צריכה לשחרר.אני מניחה שהם צודקים אבל זה קשה.תודה על היחס.מבולבלת.

roni
בוקר טוב ....
20.06.2006 • 10:59

תראי ...המחשבה שלך מהתחלה צריכה להיות בריאה לדוגמה : " אני ישחרר אותו כי אני אוהבת אותו ומאמינה בו ויודעת שאני מביאה לון את האמון ואת האהבה שלי ....." ולאט לחשוב על :" אני ישחרר אותו אבל חבל לו על הזמן אם הוא יחעשה ככה ככה וככה או ישב יותר מידי עם ידידות שלו וילמד או שאני ישב כל היום ויחשוב מה הוא עושה עכשיו ועם מי הוא עכשיו ..." - זה לא בריא ! אני לא אומרת גם תני חופש ורק חופש תמיד כבדהו וחשדהו תשחררי אבל תמיד תהיה בעניינים ( בטקט כמובן )אין לך מה לפחד ההפך גבר ש"מקבל חופש " יעריך יותר ויכבד יותר ואם לא אז כנראה שאת לא מגיע לו !!! וזה לא אומר ששיחררת יותר מידיי אלא זה אומר שהוא לא מספיק אוהב ומעריך אותך !גבר שיאהב אותך ויכבד אותך לא תצטרכי לחשוש מלתת לו חופש פעולה בלי לקנא ולהיות על המשמר כל הזמןתחשבי שניה !!! איזה מן מערכת יחסים זו שאת על המשמר כל הזמן ?? את תתעיפי בסוף וזה גם לא נכון !!!ואין פה עניין של האם עלי לתת לו .... אתא לא אמא שלו !!! את בת זוגתו וכך את צריכה גם לנהוגשוב .... תשחררי אבל תמיד תיהיה חכמה תיהיה בעניינים וכמובן לאל שכוח ! בכל דבר לא בריא לתת יותר מידיי ( באופן מוגזם )רוני .

מבולבלת
בוקר טוב ....
20.06.2006 • 12:00

שוב אני,קודם כל תודה על היחס.דבר שני אני יודעת שאני צריכה לשחרר אותו, האם זה משנה מקום הלמידה שלהם או שעות הלמידה. כלומר באוניברסיטה בבית שלהן ,בשעות הערב ,הבוקר וכו'..תודה מראש

roni
בוקר טוב ....
20.06.2006 • 12:54

תראי כל דבר זה משנה .......גם לזה יש גבול , תעשי את זה בכוחמה ......אין חוקים אין שחור לבן את כבר תרגישי מתי זה מוגזם מידיי ומתי לא .את כבר תדאי איך להתנהג לפי ההתנהגות שלו וכמובן כמה הוא עושה באמת בשביל לתת לך הרגשה הכי טובה שיש .....את כבר תלמדי מתי זה יותר מידיי "חופש " ( ויש דבר כזה ....)קודם כל תשחררי ,תרפי , לאט לאט

מבולבלת
בוקר טוב ....
21.06.2006 • 08:56

אהלן,אז ככה יש לי חדשות טובות!אתמול דיברנו ואמרתי לו שהוא יכול ללכת בהרגשה טובה ללמוד איתן!היה לי קשה להוציא את זה מהבטן, אך עשיתי זאת!אני מקווה שזה הצעד הנכון בשביל הזהב.מעבר לכך דיברנו על מה שמפחיד אותי ,סוג של שיחת פסיכולוג,לא ממש הצלחתי להגדיר ממה מפחיד, אבל הגענו להבנה שהמצב ככה לא יכול להמשיך מכוון שאננו חיים בבועה.הגעתי להבנה שאני צריכה לשנות התנהגות ולהפסיק לקנא כמובן שהוא אמור לדעת את הקווים האדומים... וזו החלטנו ביחד שככה הקשר שלנו לא יכול להתקיים וחייבים לשנות .אני מקווה שזה יהיה טוב ,ואני עוד יותר מקווה שכאשר הוא ילמד אני יבין שזה לא עניין גדול וזה יתן לי תחושה של הצדקה למאמץ.בכל אופן תודה על היחס.

roni
אני שמחה !!!! בהצלחה חמודה .
21.06.2006 • 17:24

(הודעה ללא תוכן)