בעיות תקשורת ושימור זוגיות

תאריך פנייה: 02.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
גאולה
עזרה
02.03.2006 • 17:37

שלום
תהמון תודות על זמנךאני נשואה 3 שנים תיש לנו ילדה ועוד אחד בדרך. כשאני רבה עם בעלי יש לי צורך לפגוע בו לאכיב לו ...אננחנו מאד אוהבים והמריבות שלנו הם על שטויות בסך הכל..כשאנחנו רבים תאני מרגישה שהוא בכלל לא מבין מה אני רוצה תמה אני מבקשת אפילו שאני אומרת בפרוש מה אני צריכה כדי להיות שמחה.הבעיה שהמילים שלי שפוגעות בו מאד , לא נשכחות. הוא אומר שאני מזלזלת שאני מתייחסת אליו כמו כלב. אין לי דרישות , אני חייבת לציין שהבקשות שלי לא מוגזמותץקצת עזרה בבית, קצת תמיכה...הןא לא מבין אחרת רק שאני מאד עצבנית..כתבתי לך פעם על זה תאבל אני לא מוצאת פיתרון.....תודה

ד"ר אורן חסון
כעסים, אי שליטה, ושימור הזוגיות
02.03.2006 • 23:37

גאולה יקרה,
יש לכם בעיה בתקשורת, לך יש תיסכול רב, את מרגישה שהוא מזלזל בך, הוא מרגיש שאת מזלזלת בו, ואתם בדרך לילד שני, עם מצב כלכלי לא משהו. זה קשה לשניכם, גאולה, ולכן כל אחד מצפה מהצד השני שיילך לקראתו יותר ממה שהצד השני מוכן. במסגרת הפורום, יהיה לי קשה לענות לך יותר מכפי שעניתי לך בעבר.כאןהקישור שבו כבר עניתי לך מאד במפורט. אבל אם לא הצלחת לעמוד בעצות שלי מהדיאלוג הקודם שלנו, ואם אתם לא מצליחים בעצמכם לגשר על הפער, יכול להיות שלא תהיה לכם ברירה אלא להגיע ליעוץ זוגי, ויפה שעה אחת קודם. ככל שהכעסים והטינה מצטברים, כך קשה יותר יהיה לגשר על הפער אחר-כך, כדי לשמר את הזוגיות שלכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083