בעיות מיניות בזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 27.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בן
מה עושים?
27.11.2006 • 11:50

שלום
לך דוקטוראני נמצא בקשר עם חברתי כבר יותר מחמש שנים. יחסי המין שלנו אינם טובים, משום שיש לה כאבים באיבר המין מהיום הראשון בו אני יחד.אני פונה אליך לא לעזרה מינית /סקסולוגית אלא לעזרה בזוגיות!!!!!אנו נמצאים בחצי השנה האחרונה במצב בו הטיפולים אליהם היא הייתה הולכת נפסקו - ולפי הרפואה מכאן אפשר ללכת רק לניתוח. צעד בו חברתי לא מעוניינת.יחסי המין תמיד היו גרועים , אך לאחרונה זה ממש קטסטקופה, אנחנו שוכבים בקושי פעמיים בחודש (אנחנו זוג צעיר). והיחיד שמעלה את זה בשיחות , היחיד שיוזם ושרוצה עוד סקס, זה אני... ממנה זה פשוט לא מגיע (למרות שגם לה מפריע הכאבים, ואי היכולת לקיים יחסי מין).ההתאמה המינית בייננו היא נמוכה מאוד - בזה תהיה בטוח, אני "חיית " מין והיא ההפך המוחלט (אולי "חיית" שינה?!). הבעיה מתעוררת מכיוון שבכל שאר המישורים אנחנו מדהימים ביחד, וממש אוהבים (יש גם הרגל, ופחד להיות לבד אחרי כזו תקופה).הבעיה שלי היא שאני פוחד לעזוב ולגמור את היחסים למרות שסקס הוא סיבה מספיק טובה לכך.....מה עושים דוקטור , אנא ממך תן לי תשובה ברורה ומפורטת, אני מצוי בבעיה קשה מנשוא!אל תגיד לי לדבר איתה על זה, כי את זה אנחנו עושים כל יומיים.תודה לך

ד"ר אורן חסון
מדברים אחרת
30.11.2006 • 16:38

בן יקר,
כואב לה! לא פלא שהיא לא רוצה סקס. איך היא יכולה להיות חיית מין כשכואב לה? אם הפתרון המיני הוא בניתוח, היא צריכה לעבור אותו, או שאתה תלמד להתנזר ממין, כי זה מה שהיא יכולה בתנאים הנוכחיים. ואם זה לא מתאים לך, אתה לא חייב לדבר איתה, אתה יכול ללכת.אם אתה כן מחפש תקווה בקשר הזה, אתה צריך להקל עליה להגיע לניתוח, כי זה מאיים, וכי זה מפחיד. אם אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה בלי לדבר איתה, אתה מוזמן לנסות.אני חושב שהבעיה היא לא שאתה צריך לדבר איתה, אלא שאתה צריך לדבר איתה נכון. כנראה שעשית את זה די נכון עד עכשיו, כי היא התגברה על העכבות שלה, והלכה איתך לטיפול מיני. אבל אתה צריך להמשיך עם האמפתיה, ולהמשיך עם הסבלנות, כדי לעבור איתה גם את השלב הבא. אני חושש שהיום אתה סבלן פחות מדי, וממהר מדי מכדי לספק לה את התמיכה והעידוד שהיא צריכה. אם אתה לא מצליח לעשות את זה, לכו ליעוץ זוגי, כדי לדבר על זה ביחד, ובאופן חדש.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083