אהבה עצמית: איך להרגיש בטוחה?

תאריך פנייה: 27.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרון
מה לעשות?
27.11.2006 • 10:57

שלום רב
!אני נמצאת בתקופה לא קלה לפני חודשיים סיפרתי לך על זוגיות שלא עובדת עקב חזרה של הבעל בתשובה ורצון לשליטה בכל דבר כולל בי ובילדה, כרגע אנחנו נמצאים בהליכים משפטיים לסיים את הזוגיות, במקביל הכרתי בחור שהתאהבתי בו בתחילה הכל היה מאוד מרשים לצערי ברגע שקיימנו מגע מיני זה הפך להיות קצת מטריד מבחינתי היחס שלו כלפיי השתנה, הוא מדבר בציניות הוא פלרטטן גדול לא פעם יצאנו ביחד ולידי הוא התחיל עם בחורות מתוך "מחשבה" שאני לא רואה, זה מתנתק וחוזר כל פעם מחדש וכל פעם שאנחנו שוכבים מיד לאחר מכן מתחיל וויכוח כי ההרגשה שהוא נותן לי לאחר שאנחנו מקיימים מגע מיני היא ממש מעליבה הוא ישר מתרומם מתלבש מנקה את עצמו ואומר לי יאללה נזוז או אני עייף יש לציין שעד היום שכבנו ברכב ופעם אחת אצלי בבית כשהוא הוזמן עם חברים לארוחת ערב (חברים שלו ושלי) פשוט "פרשנו" לחדר מתוך טענה שאנחנו צריכים "לדבר" וקרה מה שקרה, הבעיה שאני חושבת שאני תמימה מדי כי יצאתי כרגע מזוגיות של 10 שנים שאני איתו מגיל17 היום אני בת27 ויש לי ילדה בת שלוש. אני באמת מאוהבת בבחור הזה אבל אני יודעת שהוא משחק איתי משחקים ישר אחרי הסקס הוא עונה לטלפונים של בחורות ובפעם האחרונה ששכבנו הוא אמר לי שהוא יוצא עם עוד בחורות אבל אין לו אף אחת רצינית כרגע ושאלתי אותו מה אני בשבילך אז הוא אמר שאני ברשימה של המועדפות אצלו והוא טוען שכן יש לו רגש אליי.הבעיה שלי היא שאני בחורה של 100 אחוז נתינה וקשה לי עם זה שאני אוהבת ואני יודעת בוודאות שכשהוא מסיים את השיחה איתי הוא מנהל שיחה עם עוד 10 אני פשוט מאמינה שאיבדתי את הראש איתו פתאום ראיתי מה זה גבר אחר התחלנו לצאת לבלות וכל פעם שאנחנו מסיימים את הקשר בנינו אני ממשיכה ללכת לאותו מקום שבילינו כי אני יודעת שהוא יהיה שם....אני פשוט לא יודעת איך להתמודד עם זה.........לא יודעת איך להתנהג איתו כדי לגרום לו להבין שאני לא מסוג הבחורות האלה אני פשוט באמת מרגישה אליו והמון וכשאני מנסה לדבר איתו הוא פשוט לא הכי מתייחס שבעולםאשמח אם תוכל לייעץ ליהמשך יום נעים ותודה מראששרון

ד"ר אורן חסון
להרגיש כמו חברת מניות: שמרי על עצמך
30.11.2006 • 16:28

שרון יקרה,
התחלות אינן קלות. את מספרת על בחור שאת מאוהבת בו, אבל הוא לא בך, ושאומר לך שהוא יוצא עם עוד בחורות. את מחפשת במה שהוא אומר סימנים לכך שאולי הוא רוצה אותך ומוכן לאהוב אותך. פה ושם הוא באמת מוכן לתת לך סימנים כאלה, כי נוח לו להיות איתך בין כל הבחורות, אבל לא כאשה היחידה של חייו. ואולי גם האחרות חושבות ומרגישות בדיוק כמוך. לו היית מחפשת סימנים שהוא לא אוהב אותך, היית מוצאת אותם בשפע רב יותר. קראי את המכתב שכתבת לי, העתיקי אותו לקובץ וורד, וחלקי את מה שכתבת עליו לשתי רשימות: "אוהב" ו"לא אוהב". הסתכלי אחר-כך על הרשימות.שרון, את אולי מאוהבת בו, אבל חשוב יותר שתהיי מאוהבת בך. לו היית אוהבת את עצמך מספיק, ובוטחת בעצמך יותר, היית אומרת לעצמך עוד קודם שזה לא מגיע לך. במקום להיות בחורה של 100% נתינה למישהו אחר, תהיי בחורה של 51% נתינה לעצמך. חשבי על עצמך כמו על חברת מניות בבורסה. אם יש לך פחות מחמישים אחוז מניות על עצמך, את מפסיקה להיות שייכת לעצמך, והבעלות עלייך שייכת למישהו אחר. יצאת מסוג אחד של בעלות, ואין סיבה שתפלי לסוג אחר של בעלות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083