בעיית מיניות בנישואין: פתרון אפשרי

תאריך פנייה: 05.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
טירנה א.
בעיה גוררת בעיה - מה לעשות???
05.11.2006 • 15:39

לד"ר היקר
שלום!שמי חסוי אך אני בחורה בת 32 נשואה + 4 ילדים, ארצה לשאול אותך ולשתף אותך בחייבעלי בכלל לא מקיים איתי יחסים זה המון שנים הוא טוען שאני מפריעה לו לישון , כואב לו הראש וכו' ...אני בחורה שזקוקה להמון צומת לב אהבה וחיזוקים, ובעלי לא מוכן אפילו לישון איתי, ילדי נולדו כך משום שאף פעם לא השתמשתי באמצעי מניעה (לא היה לי צורך בכלל )לפחות יש לי ילדים למרות שאנחנו לא מקיימים יחסי גבר ואשה בכלל.ד"ר המצב אילץ אותי לקיים קשר מחוץ לנשואי, המצפון לא נותן לי מנוח ואני רומזת לבעלי שאני עלולה לבגוד בו והוא לא מאמין ובכל זאת לא אכפת לו ממני בכלל.איך אני משנה את המצב ? איך מחזירים אהבה ישנה? אך קוראים לבעל לחזור למיטתו?(רוצה לציין שאין לבעלי שום קשר צדדי, דבר ידוע ובדוק במיוחד)אני מאשימה אותו בבגידות שלי - אולי רק כך אני נותנת מרגוע למצפוני ,תודה אלמונית...

ד"ר אורן חסון
העדר מיניות: פתיר או לא פתיר
07.11.2006 • 16:50

טירנה יקרה,
אין ביניכם תקשורת ואין ביניכם אינטימיות. הצורך שלך במגע וקשר גרם לך לחפש קשר מחוץ לנישואים, למרות שאני מבין שאת לא ממש מאוהבת בגבר האחר, ושהיית רוצה לפתח את הקשר הזוגי במקום זה. קרוב לודאי שיש כאן הדדיות. כלומר, בן זוגך מתרחק ממך, את נפגעת ומחפשת קשר בחוץ, ובעקבות כך גם לו קשה להתקרב אליך, גם לו רצה. קחי בחשבון שיכול להיות שיש לו בעיה עם מיניות ולא איתך, ושהוא מוצא כל תרוץ אפשרי למה לא להתקרב אליך. אתם זקוקים ליעוץ זוגי, שאולי יוכל לעזור לכם. אם יש בעיה מינית, יועץ זוגי טוב יוכל לזהות את זה, ולהפנות אתכם לטיפול מיני, אם הוא נדרש. אם לא תעשו זאת, חבל על קשר כזה... יהיה לך קל יותר לחיות בנפרד. אבל אם הבעיה היא קשיים שיש בינו לבינו, ואינם קשורים אליך, יכול להיות שזה פתיר. כדאי לבדוק זאת קודם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083