בטחון עצמי בקשר: עצות ופתרונות

תאריך פנייה: 07.02.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
חנצוק
התיעצות2
07.02.2010 • 18:21

הייפגשתי היום את הבחורה שהתחלתי לצאת חייגה אליי תביא לאכול משהוא אמרתי לה שאני ליד המבנה שעובדת בו בלי רכב אצלנו בישוב אמרה טוב תקח את רכבי ותסע להביא לי אוכלזה נשמע שהבחורה מעוניינת לא לכל אחד נותנים את הרכב האישי?ובא לנסוע אמרתי לה תעלי אותי הביתה אמרה עדיף שלא כי היא עובדת אצלו ישוב קטן ישר מדבריםזה נשמע בסדר או כעת סבלנות ללכת איתה לאט לאט מוכן ללכת לאט רק לא בדיוק מבין לאן זה הולך מצידי יש המשכיותמה דעתכם

ד"ר אורן חסון
בטחון עצמי
07.02.2010 • 18:53

חנצוק יקר,
אני חושב שאתה לא זקוק לסדנה לשפת גוף. אתה מחפש אותה כי אתה חושב שסדנה כזו תתן לך כלים לדעת טוב יותר מה הצד השני רוצה. אני חושב שאתה בעיקר חסר נסיון, ולכן גם די חסר בטחון עצמי. כאן הקושי העיקרי שלך. עושה רושם שהיא מעוניינת בך, ולפחות סומכת עליך. אתה, לעומת זאת, בעיקר חושש להיפגע, וגם לא יודע מהו הקצב הנכון. אתה חייב להרשות לעצמך להיפגע כדי להכנס לקשר. עושה רושם שעשית נכון כשהצעת הצעות, אבל אתה גם צריך לתת לה לקבוע את המגבלות. ולא לפחד להיפגע אם זה לא יצליח.ואם אתה מחפש סדנה או טיפול, חפש אותם בקשר לבטחון העצמי שלך. ומכיוון שממילא זה עלול להיות מאוחר מדי לקשר הנוכחי שלך, אז לך על זה עכשיו, ורק אם זה לא יצליח, חפש לשפר את הבטחון העצמי שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
חנצוק
בטחון עצמי
08.02.2010 • 00:15

היילא נכון הולך עם הביטחון הפעם יוזם יותר לוקח סיכונים היא סומכת אליי יודע לא הייתי מגדיר חוסר ביטחון ולא בגלל זה רק רציתי סדנא לשפת גוף בשביל ידע כללי מלבד זאת אני קולט טוב לגבי אחרים קולט דברים ומרגיש שפה זה הולך ונבנה לאט לאט הערב חשבנו לאכול ואני ביטלתי בסוף ומכבד חייגתי אלייה אחרי שנסעה מאצלנו כן משקיע קצת יותר מפעם ונהנה מכל דקהויהיה פה קשר

ד"ר אורן חסון
בטחון עצמי
08.02.2010 • 03:25

יופי, בהצלחה!

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083