בחירות ורגשות: מה הטוב ביותר?
אביב כהן
דילמה במערכת יחסים
⌄
כבר כתבתי לך פעם על מערכת היחסים שלי..זאת שאני נמצא בה כבר כמעט שנתיים ואני מאוד לא בטוח לגבי ההמשך שלה..אני ובת זוגתי נמצאים במערכת יחסים ממושכת . אני מאוד מחובר למי שהיא לכמות האהבה שהיא יודעת לתת ההקרבה שלה בשבילי הוויתורים היחס שכל אחד היה רוצה ואין ספק שאני אוהב אותה..אבל יש דבר אחד שכל הזמן יושב במוחי..המון פעמים אני מנסה להעלים אותו כביכול מהמחשבות שלי ולתת לו לחלוף אבל הוא חוזר , כל פעם מחדש.אני בן 21 וחוויתי שתי מערכות יחסים ארוכות אחת אחרי השניה כבר מגיל 17..אני מרגיש שלא חוויתי מספיק , שלא ראיתי שום דבר (גם מבחינה רגשית וגם מבחינה מינית )לפני כחצי שנה נפרדתי מבת זוגתי וניסיתי לראות את העולם בחוץ שכל כך הטריד אותי שאני מפסיד..אבל אחרי שבוע בדיוק חזרתי למערכת היחסים הזאת מתוך געגוע ופחד להיות לבד.מה לעשות..........
ד"ר אורן חסון
הטוב ביותר או הפחות רע?
⌄
אביב יקר,
אשמח אם תתן לי לינק להתכתבות הקודמת. בכל מקרה, קרא אותה שוב. לעיתים קרובות, בפניות חוזרות אני עונה תשובות מאד דומות. ובכל מקרה, אתה בוחר את מה שאתה בוחר, אבל אולי כועס על עצמך כאשר אתה עושה זאת. כך או כך, כאשר אתה בוחר, אתה גם מרוויח ואתה גם מפסיד. תמיד! ואז השאלה היא איך אתה מרגיש עם זה, האם אתה מרגיש שאתה בוחר את הטוב ביותר או את הפחות רע? כך או כך, זו כנראה בדיוק אותה הבחירה ובדיוק אותו התהליך שאתה עובר, רק שהתחושה שלך היא שונה.