בחירות בזוגיות: מה חשוב לך יותר?
nana
בחירות שאני עושה?
⌄
ד"ר היקר,
אני אותה אחת מהעמוד הקודם===>>http://www.starmed.co.il/Forum/93 אמרת לי שאני נפרדת ממנו בשבילי.....אבל כשנפרדתי ממנו זה לא היה בשבילי זה היה בשביל לרצות את ההורים שלי לא את עצמי, אבל חזרתי אליו ואני רוצה לדעת מה אתה חושב על זה...החלטתי שאני לא מוותרת עליו ואני אלחם עליו,אלחם על האהבה שלי,בימים האלו שאני לא הייתי איתו הרגשתי חסרת כול,הרגשתי כאב עמוק,בכיתי בלי הפסקה,הבנתי שאומנם קשה איתו אבל יותר קשה בלעדיו!!!לכן החלטתי לחזור אליו בינתיים ההורים לא יידעו על כך אבל בהמשך אני אתכוון לספר להם בינתיים אני אתן להם לחשוב שאני לא איתו ניתן להם קצת שקט ושלווה ממני אבל מתישהו אני כן אצטרך לספר להם כי לשקר אין רגליים וכול שקר מתגלה בסופו של דבר,והדבר האחרון שרציתי ואני רוצה זה לשקר להורים שלי אני פשוט רוצה שייקבלו את העובדה שאני נמצאת עם הבנאגם הזה מבחירה שלי,כי אני אוהבת אותו ואני לא יכולה להשתלט על הרגש העצום הזה שנמצא בי והוא אמר לי שהוא תמיד עומד לצידי ואם צריך הוא מוכן לבוא ולדבר עם ההורים שלי אבל שנילחם ביחד ולא נצטרך להיפרד גם אם זה יהיה נון בהמון ויכוחים שיהיו לי עם ההורים שלי,צעקות,איומים לצאת מהבית,אני מוכנה לספוג הכול העיקר להיות איתו למרות שאני מאוד רוצה שההורים שלי יהיו שותפים במה שאני עוברת ולא להסתיר מהם....אבל הם לא מוכנים לשמוע עליו אפילו....אז החלטתי להילחם ולא לוותר!!מה דעתך ד"ר?האם בחרתי נכון?!תודה על עזרתך!!!
ד"ר אורן חסון
לא להגיב מהר מדי אבל לתת לרגש לעבוד
⌄
נאנה יקרה,
זה בכל מקרה בשבילך. לרצות את ההורים שלך זה צורך שלך, ולהיות איתו זה צורך שלך, ואת מחליטה מה מהצרכים האלה שלך חשוב לך יותר. אבל זה תמיד בשבילך.ואם את בוחרת לשקר להורייך בשלב זה, אז זה לא הדבר האחרון שאת רוצה, כי זה אומר שהדבר האחרון שאת רוצה זה להפרד ממנו. נסי להיות מודעת לבחירות שלך. זה יכול להקל עלייך. אל תכחישי אותן.ולשאלה אם בחרת נכון או לא, קשה לי לומר לך. יש לך מלחמה בין שני צרכים, לכל אחד יש יתרונות ויש חסרונות, ומה שלא תעשי גם תרוויחי וגם תפסידי. אם את לא יכולה לוותר עליו, וזה חשוב לך יותר, אז זה מה שיש. ייתכן שבהמשך הדרך זה ישתנה לך, לפי הלחצים ולפי הרגשות. לא נורא. לכי עם מה שאת מרגישה, וקחי בחשבון שההרגשות שלך יכולות להתהפך כמה פעמים. השתדלי לכן לקחת את התחושות שלך בזהירות, ולתת לעצמך זמן לפני תגובה. כי תגובה מהירה מדי גוררת תוצאות. לכן, לכי לפי התחושות שלך, אבל תני לעצמך קצת זמן לפני שאת מגיבה, כדי להיות בטוחה שמה שאת מרגישה זה משהו שיימשך לאורך זמן.