בחורה רוצה מרחב? כך תגיב נכון

תאריך פנייה: 30.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בחור דואג...
האקס המתריד
30.04.2006 • 22:11

אורן שלום,אני בצבא ושבוע שעבר הכרתי בחורה (גם חיילת) מדהימה מכל הבחינות אךהיא מותרדת מדבר אחד. האקס שלה.במשך השנתיים האחרונות (שנתיים מאז שהם נפרדו, הם היו שנתיים ביחד)הוא לא מפסיק להתקשר אליה,לשלוח הודעות, ואף לעקוב אחריה.כתוצאה מכך היא לפעמים נכנסת לדיכאון, קשה לה לישון בלילות ועוד תופעות לא נעימות.אני ממש רוצה לעזור לה אבל היא אומרת שזמן זה מה שהיא צריכה ואף אחד לא יכול להוציא אותה מזה סתם ככה. מצד אחד אני לא רוצה ללחוץ עליה ומצד שני כואב לי לראות אותה ככה ואני רוצה להוציא אותה מזה.יש לך הצעות למה אפשר לעשות במצב כזה?תודה מראש,ל'

ד"ר אורן חסון
היה ידיד טוב, ובתנאי שהיא רוצה
01.05.2006 • 23:55

בחור יקר,
אתה מכיר בחורה רק שבוע, היא אומרת לך שהיא רוצה שתניח לה, ואתה רוצה להוציא אותה מזה? אני מציע שתיקח את הזמן, ואל תוציא אותה מזה. לא היום, לא השבוע ולא החודש. אם היא רוצה בכך, היה לה חבר וידיד טוב, אבל לא יותר מזה. תן לה את הזמן שהיא מבקשת, ואת המרחב שהיא מבקשת. אני כותב זאת למרות שאני משוכנע שכוונתך טובה. אבל אל תשכח שגם כוונתך אינה חפה מאינטרסים. היא מדהימה בעיניך, ובינינו, לולא כן לא היה חשוב לך כל כך לעזור לה, כי גם אתה רוצה אותה. מטרידים והטרדות, וגברים שמנסים לכפות עליה את עצמם או את עזרתם יש לה היום די והותר. אם אתה באמת רוצה לעזור לה, ואם אתה מסוגל לזה (וזה קשה מאד מאד), הישאר בתחום הידידות בלבד, ורק כל עוד זה מתאים לה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083