בחור מצליח - מה עכשיו?

תאריך פנייה: 15.05.2005 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
תמרה
כיצד להתמודד עם הצלחה?
15.05.2005 • 08:15

שלום
לך..אני יוצאת כ- 3 חודשים עם בחור מקסים שיש לנו תקשורת טובה ופרגון הדדי. הוא בחור מאוד מצליח בתחומו שלו כשכיר וכן הוא עובד בעסק משפחתי שגם מצליח מאוד, כלומר הוא עובד בשני מקומות גם יחד. אני בחורה שמפרגנת ויודעת לתת מעצמי אך אני לא יודעת כיצד להתמודדד עם ההצלחה שלו במיוחד שהעסק המשפחתי הולך להתפתח כלכלית בצורה משמעותית. אני שואלת ומתעניינת אך עדיין בגלל שאני בשלב מעבר כרגע אחרי לימודים אקדמיים אני מרגישה שאיני יודעת כיצד להתמודד עם זה . אשמח אם תוכל לעזור לי באופן כללי. תודה מראש

ד"ר אורן חסון
אמאלה! מצאתי בחור מצליח!
15.05.2005 • 08:36

תמרה שלום,קודם כל איחולי! תמיד טוב יותר לשמוע צרות של עשירים.אלא שעד כה רק אמרת: אמאלה, מצאתי בחור מצליח! מה אני עושה עם זה?הייתי רוצה שתסבירי לי במדוייק יותר ממה את חוששת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
תמרה
אמאלה! מצאתי בחור מצליח!
15.05.2005 • 08:56

אני פוחדת ש: (בגלל שהקשר שלנו מאוד רציני מבחינת שנינו לעתיד חתונה וכו')א. אין לי מושג להתייחס לרווחים שמן הסתם מגיעים מן העסק המשפחתי, כיצד זה ישתלב אם ונהיה משפחה בסופו של דבר? במיוחד שאיני רואה את עצמי כחלק מן העסק הזה כי זה תחום מקצועי ולא איזשהוא תחום שאני יכולה לעזור בו- כלומר העניין הכלכלי איך להתייחס? אני לא יודעת, האם נעשה הסכם רכוש לפני כן? אנחנו מדברים פתוח אך לזה אני לא כל כך יודעת איך לגשת? במיוחד שזה משפחתי.ב. אני בשלב ממש רך כרגע לידו ואני לפעמים מפתחת קצת רגשי נחיתות כאילו שהוא כבר מצא את מקומו, זה מאוד מאיים עלי אני לא משקרת לעצמי. אני יכולה לומר לו את זה השאלה איך להציג את זה בצורה טקטית ולא מעליבה או הורסת?ג. מעבר לזה איבדתי את אמי לפני 4 שנים וההכוונה בנושאים אלו שאמא לדעתי כן יכולה לעזור אינה קיימת ומשום שרגשית אני ביחסים קצת קורקטיים עם אבי אני מפחדת להיות בעמדה קטנה יותר. עם כל הנאורות שלנו בתור אנשים לצערי אני עומדת מול הפחד הזה ורוצה לפתור אותו.תודה על היחס!!!

ד"ר אורן חסון
אמאלה! מצאתי בחור מצליח!
17.05.2005 • 00:20

תמרה יקרה,
את נשמעת חסרת בטחון, ובנושא שנשמע, לכאורה לפחות, די מוזר. והרי, לפי כל המחקרים, נשים חולמות על גברים מצליחים כלכלית, וחוששים מאשה מצליחה מהם, כי הם פוחדים שיהיה להם קשה יותר להחזיק בה כאשר היא תלויה בהם פחות. והנה, את מרגישה בדיוק את ההפך, ואני מנסה להבין למה. האם את חוששת שלא תהיי מספיק שוות ערך לו? האם גם את חוששת שבגלל זה יהיה לך קשה לשמור עליו? האם את חוששת שאינך מושכת מספיק כדי שירצה בך?לגבי עניין הרכוש, את מקדימה את המאוחר. אם תחליטו להתחתן, ועניין הרכוש המשותף והסכם רכוש יעלה, אז תקחי לך את הזמן להחליט, ולכי לעורך דין להתייעץ. וזה בסדר, כי את בודדה ואין לך מישהו אחר להיוועץ בו. מעבר לכך, נדמה לי שהוא זה שמגיע עם הרכוש, ולכן הסכם כזה אמור להיות אינטרס שלו, לא כך? אז מדוע את דואגת?

בברכה,
תמרה
ד"ר אורן היקר!!
18.05.2005 • 00:05

בטח כתבו ואמרו לך אינספור פעמים אם לא בקול אז בלב שהאנושיות שיוצאת ממך על דפי האינטרנט פשוט מרקיעה שחקים. אני מודה לך על הסבלנות, האמפתיה, היכולת המדהימה לנתח כאן בעיות מכמה מילים בודדות. אני אקח את הדברים שאמרת ואתמודד מולם.אני מאחלת לך את כל מה שאתה מאחל לנו "המטופלים". ללא היכרות איתך אני חושבת שאתה אדם מדהים.שא ברכה ושיהיה לך רק טוב ובריאות בחיים.

ד"ר אורן חסון
פשששייווו...
18.05.2005 • 15:52

באמת תודה...ובמקום להרגיש שלא במקום (והרי הוא רוצה בך, לא? סימן שיש בך הרבה טוב), קחי זאת כאתגר לשפר את עצמך, במקום כמקור לחרדות.

בברכה,