בדיקת זוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 08.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יעל
חוסר חשק
08.09.2006 • 11:35

ד"ר אורן שלום רב!אני רושמת לך כי אני כבר מיואשת. אני נשואה כבר שנתיים וסה"כ אני עם בעלי כבר 8 שנים. בהתחלה הכל היה נפלא והוא חשק בי ורצה אותי והוא היה מתגרה מכל תנועה שלי. בשנתיים שלוש האחרונות זה נפסק בהדרגתיות. דיברתי איתו המון על זה ושום דבר לא עוזר. מה הבעיה הוא בעצמו לא יודע, או שהוא לא מספר לי , אני לא יודעת. היום אנחנו מקיימים יחסי מין אולי פעם בחודש. הוא נמשך אלי, הוא אוהב אותי ואומר לי את זה כל יום אך משיכה מינית לא קיימת. אני לא יודעת מה לחשוב. כבר חשבתי שאולי זה בגלל שהשמנתי בשנים האחרונות. בכל מקרה, אני הבנתי שבמצב שלנו צריך ללכת לייעוץ. אבל אני כל כך מתביישת ולא רוצה וגם הוא לא רוצה למרות שהוא מודע לבעיה שלו ורוצה לטפל בה. אתה יכול לייעץ לי משהו?אולי איזשהם הורמונים או תרופות שהוא אמור לקחת? יש בכלל משהו תרופתי שאפשר לפתור איתו את המצב או זה רק בראש(הכוונה לטיפןל פסיכולוגי?)תודה מראש!

ד"ר אורן חסון
לבדוק!
10.09.2006 • 01:12

יעל יקרה,
כדאי לבדוק את זה. הבעיה היא לא "שלך", ולא "שלו", אלא "שלכם", וכדאי לבדוק את זה בטיפול זוגי, ואולי אפילו בטיפול זוגי/מיני (כלומר, אצל מישהו שהוא גם מטפל מיני וגם זוגי). וכדאי שתתגברי על הבושה, כי עדיף להתבייש שעה (בשעה הראשונה), מאשר לקום יום אחד ולגלות שהוא נמשך למישהי אחרת, או שאת חיפשת לך תחליפים במקומו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083