בדיקת זוגיות: למה זה קורה?
אלמונית 28
זוגיות שניה
⌄
דר אורן חסון ערב טובאני בחורה בת 28 גרושה ללא ילדיםאני נמצאת בזוגיות שניה מזה קרוב לשנהואני מרגישה שהיא יכול להיות ותוביל לנישואים שנייםיחד עם זאת אני מרגישה בפרשת דרכים כאשר אני עצבנית מאוד חסרת סבלנותלבן זוגי אומללה וחסרת סיפוק למרות שיש בבן זוגי את כל מה שרציתי אי פעםועדין אני מוצאת סיבות בכל פעם לריב ולגרום לויכוחים עד שאני מגיעה לרגיעה כאשר בן זוגי מתפשר לקראתיאני לא חושבת שזה מצב בריא ויש בי לרוב את הדחף לקום ולעזוב ויחד עם זה אני לא עושה זאת כי אני מאמינה בליבישמצאתי את החצי השנישלימה לעשות כדי לשנות את ההתנהגות שלי ולהגיע לשלוות נפש ושלום ביתתודה על תשובתךאלמונית 28
ד"ר אורן חסון
לוקחת סיכונים? נסי להבין מדוע!
⌄
אלמונית יקרה,
לא, זה לא מצב בריא, ואת צריכה לנסות להבין מדוע זה קורה לך. את כנראה כועסת מאד ונפגעת מאד, ואולי חשדנית מאד או צריכה לשלוט מאד, ושדברים ילכו בדיוק בדרכך, אחרת את מאבדת בטחון. צריכה להיות סיבה טובה, כמו אחת מהללו, שתגרום לך לסכן את הזוגיות שלך, ולבדוק אותה כל הזמן או לשלוט בה, במחיר כל כך גבוה של סיכון. אני מציע שתלכי לטיפול, ואם מדובר באמת בכעסים ובשליטה, אזי במטפל שיוכל לטפל בך, בנושא זה, באופן ממוקד, ולא למרוח אותו זמן רב מדי. ככל שתמקדי יותר את ההבנה שלך את הבעיה, כך תוכלי למצוא לך מהר יותר את האדם המתאים (ושאלי שאלות!), והטיפול יהיה מהיר יותר.