בדיקת אתרי הכרויות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 15.04.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מוריה
אתרי היכרויות
15.04.2010 • 19:42

שלום
ד"ר אורןפניתי אליך בפורום הזה לפני כ שבועיים בקשר לבחור חדש שהכרתי באתר היכרויות.נודע לי שהוא נכנס לאתר מדי כמה ימים.. עדיין...אנחנו כמעט חודש יחד.. מתראים כמעט כל יום.. הוא נפגש עם המשפחה שלי וממש התחברנו והיום גיליתי שוב שהוא נכנס לאתר לפני מספר ימים. האם לסגור את הקשר לפני שיהיה מאוחר מדי? האם יש לו נטייה לשקרנות? אני לא מצליחה לחשוב על סיבה הגיונית לשמור את המנוי אם הוא איתי ומדבר על כמה שטוב לו וכמה שהוא מאוהב..ממש צורם לי העניין ואני שוקלת להתעמת איתו. אני פוחדת שהוא ייתן לי הסבר שקרי..בבקשה ייעץ לי מה לעשות.ממש טוב לנו יחד. לא מבינה למה הוא עושה את זה..תודה,מוריה.

מוריה
אתרי היכרויות
15.04.2010 • 19:43

השאלה היא כמובן לכל מי שיוכל לייעץ..תודה

ד"ר אורן חסון
לחזק את היושרה לעומת הפיתויים
17.04.2010 • 23:52

מוריה יקרה,
אני תוהה אם את פוחדת שייתן לך הסבר שקרי, או שייתן לך הסבר אמיתי. כלומר, הפעם, בניגוד לפנייתך הקודמת, את צודקת לחלוטין. אתם חודש ביחד. לא נראית סיבה משמעותית בגללה הוא צריך עדיין להמשיך ולשוטט באתר הכרויות, אלא אם הוא בוחן עוד אפשרויות (גם אם זה מאד לא אינטנסיבי, כי הוא הרי איתך רוב הזמן). אם תשאלי אותו גלויות וזה מה שיגיד לך, אני בטוח שזה לא מה שאת רוצה לשמוע ממנו. את לא רוצה לשמוע ממנו הצהרה שהוא בוחן עוד אפשרויות, כי הצהרה כזו גומרת את הקשר. ואם ייתן לך תשובה אחרת – אני חושש שיהיה לך קשה להאמין לו. לכך התכוונת בודאי, כאשר אמרת שאת פוחדת מתשובה שקרית. כלומר, לשאול גלויות לא יועיל לך כך או כך.אני מציע לך את הדבר הבא: במקום לשאול, קחי בחשבון שזה אכן מה שהוא עושה. אבל, זה לא אומר שאת צריכה לותר עליו. מכיוון שהוא באמת מראה לך סימנים שהוא באמת רוצה בך ומאוהב בך, כנראה שהפיתויים חזקים אצלו עדיין מהיושרה. את צריכה לחזק אצלו את היושרה, כדי שזו תתגבר על הפיתויים. לכן, מה שאת צריכה לומר לו הוא שראית שהוא משוטט עדיין מדי פעם באתר, ושזה לא מתאים לך, ופוגע בך וגם בתדמית שלו בעינייך. אל תאשימי, ואל תחפשי הסברים. תגידי פשוט: זה לא מתאים לי. אני מוכנה לקבל את זה שבתחילת הקשר עוד לא סגרת עניינים. עכשיו לא. תחליט מה אתה רוצה לעשות.ואם יגיד לך שהוא נשאר איתך, אז הוא גם אומר לך בזה שהוא מפסיק את כל הקשרים האחרים.את מבינה את ההבדל בין האופן שבו את רואה את זה לאופן שבו אני מציע לך לראות את זה? – במקום לבקש ממנו הסברים (ולכן הוא גם עלול להסתבך בשקרים, כדי לצאת טוב יותר), את אומרת לו בעצם שאת מקבלת את זה שעד עכשיו הוא עשה את זה, אבל גם מודיעה שזה לא מקובל עליך. אם הוא רוצה להיות איתך – שילמד איך להתנהג כבן זוג שלך. עזבי את העבר, ולכי קדימה. בתחילת הקשר, מותר לך להבין ולקבל את זה. והוא, אם הוא רוצה בך, הוא אמור להעריך את החוזק שלך, לקבל את הצורך שלך, ולכן גם לדעת להתנהג בהתאם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083