בגידה ומשבר אמון: מה עושים?
הנבגדת
אובדת עצות..
⌄
אני גרושה ובמערכת יחסים מזה כשנתיים.את בן זוגי אני אוהבת מאוד, ומרגישה מחוברת אליו בכל תא בגופי ומרגישה ממנו גם אהבה אין סופית.אבל...בימים האחרונים גיליתי שהוא מתכתב במסנג'ר +בדוא"ל שלו (תחת שם אחר), כולל שליחת תמונות ערום שלו + סטוץ שהיה לו עם אחת מהן.מאז שגיליתי, אני הרוסה לגמרי, בוכה ללא הפסק ולא יודעת כיצד להגיב.הוא מצידו, מביע חרטה עמוקה, מחק את כל התכתובות בדוא"ל, מחק את כל נשות הקשר במסן ומבטיח שההתנהגות שלו נבעה משיעמום בערבים (אנו לא גרים ביחד אלא מתראים אחת לשבוע) ושהוא נכנס ללופ של ריגושים שלא הצליח לצאת ממנו (כנראה גם לא רצה כל כך).שהוא לא רוצה לאבד אותי ויעשה הכל כדי שלא אלך לו.אני מרגישה את החרטה בקולו אבלמאוד קשה לי עם זה.קשה לי להבין האם זוהי באמת טעות או שזה נובע מהאופי שלו - צד שלא הכרתי - למרות שהייתי בטוחה שאני ממש מכירה אותו.ישנו משבר אמון מאוד גדול, מעולם לא חויתי כמותו, ויחד עם זאת, איני מסוגלת לתת לו "בעיטה באחורים" , אני מתלבטת מה לעשות.איך מחליטים?
ד"ר אורן חסון
אולי עצה אחת, שלא תלך לאיבוד...
⌄
נבגדת יקרה,
זה אכן צד שלא הכרת, ולכן זה משבר של אמון. הן בו, והן ביכולת שלך להבין שיש שם משהו משמעותי כזה שלא ידעת עליו במשך השנתיים הללו.העניין הוא שעד עכשיו היה הכל מעולה, ולכן ההתלבטות. מה שלא תעשי, נראה כמו הימור לא קטן: כלומר, אם תישארי איתו... האם את יכולה לסמוך עליו? ואם תיפרדי ממנו, אולי הפסדת משהו טוב? בעצם, בטוח הפסדת משהו טוב, אבל בתנאי שהוא גם יכול להיות אמין. ואין לי תשובות. במצב הזה, את נמצאת בחוסר ודאות גדול, ולכן כל תשובה היא הימור.ואולי... אולי בכל זאת, אם ראית בו משהו כל כך טוב עד עכשיו, אולי לא לגמרי טעית. סתם נקודה למחשבה, כי אני לא יכול לדעת, כמובן.
הנבגדת
תודה
⌄
(הודעה ללא תוכן)