בגידה וייעוץ זוגי

תאריך פנייה: 15.05.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
נויה
גיליתי שבעלי בוגד בי
15.05.2012 • 22:37

אני נשואה כארבע שנים באושר + 2 נסיכות קטנות, לפני כשלושה ימים נכנסתי למחשב הבייתי ולהפתעתי גיליתי כי בעלי מנהל קשר רומנטי עם בחורה דרך המייל, אני בחורה שנראית טוב ומוצלחת, לאחר נישואנו והולדת הבנות הורדתי במינון שעות העבודה על מנת להקדישן למשפחה ולבעל, לאורך כל תקופת הנישואין לקחתי על עצמי חלק ניכר מטלות היום יום וכמובן ויתור עצמי, אך הכל נעשה בהשלמה מבחינתי כל עוד חייתי בהרגשה שהכל כה נהדר עד לכשגיליתי את המיילים שניפצו בפני את הכל וכמובן גילו לי את הבעל שלא הכרתי, בעלי טען כי המייל הינו ישן מלפני ארבעה חודשים אך הבנתי מהמייל כי היו בקשר של הודעות וטלפונים, בקשתי מבעלי לסיים את הקשר ולהגיע להסכם מסודר אך כמובן שבעלי הביע חרטה ונשבע כי לא היה דבר מעבר להתכתבות הנל ובקש שננסה לא לסיים זאת אולי דרך ייעוץ, לי נראה שמי שנהג כך ימשיך לבגוד בעתיד,לא יודעת מה לעשות

ד"ר אורן חסון
בגידה, אמון ויעוץ זוגי
16.05.2012 • 17:32

נויה יקרה,
הגילוי שלך טרי וכואב מאד. קחי לעצמך כמה ימים לשאוף קצת אויר, לנשום, ולדבר איתו עוד ועוד, ולראות אם וכמה את יכולה אכן להאמין ולבטוח בו. לפי מכתבך, אני לא בטוח שאת יכולה. במקרה הזה אני אכן ממליץ לכם ללכת ליעוץ זוגי - הן כדי שיהיה ברור שזה משהו שאת לא מוכנה לעבור עליו לסדר היום, הן כדי להבהיר לו עד כמה זה חשוב לך וקריטי בעינייך, והן כדי לבנות מחדש את האמון ביניכם באופן שיאפשר לך לחיות בשלום בזוגיות שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נויה
בגידה, אמון ויעוץ זוגי
16.05.2012 • 17:41

תודה רבה, האם אתה מכיר מקום מוסמך ומנוסה לייעוץ?

ד"ר אורן חסון
טיפול זוגי לאחר בגידה
17.05.2012 • 00:33

נויה יקרה,
אם אתם גרים במרכז, תוכלו ליצור איתי קשר (ראי פרטים באתר שלי:www.orenhasson.com), ולנסות לתאם מועד איתי, או לחפש אדם מקצועי אחר בדפי זהב או בגוגל או בספר הפסיכולוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083