בגידה וחרדות בזוגיות - מה לעשות?

תאריך פנייה: 20.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לימור
חשדנית
20.10.2006 • 23:59

אני נשואה כמעט 10 שנים ואם לשני ילדים...אני ובעלי בתקופה כלכלית לא הכי טובה והיחסים ביננו בשלוש שנים האחרונותלא הכי מזהירות בעלי עצבני לחוץ מדי על כסף כל הזמן בכיין ולא הכי כיף לו להיות בקרבתי או עם הילדים הוא מעדיף להיות בחוץ בעבודה או אצל ההורים ובבית לא רואים אותו הרבהלפני כשבוע התחיל לעבוד כנהג מונית...ובכלל אנכנו לא רואים אותו כמעט אם הוא היה חוזר ב10 בלילה מעבודתו עכשיו\\הוא ממשיך לעוד עבןודה במונית עד אחרי חצות וגם עד הבוקר.....לי קשה מאד להיות בלילות לבד זה לא מקובל עלי בכלל אבל אין לי ברירה אנכנו צריכים לסגור חובות ולראות קצת יותר כסף ונראה לי שהוא רואה כסף...הוא נורא מתלהב כנראה וכל הזמן עובד עד שעות מאוחרות לי הוא אומר שקשה לו מאד גם להביא את הכסף וגם שזה מעייף אותו מאד....והוא לא אוהב את זה ואולי זה יהיה\\זמני לחצי שנה הוא ישתדל להוריד יום בשבוע ולבוא מוקדם....אבל אני חושבת שטוב לו מאד וכיף לו אם הוא היה חצי רווק עכשיו הוא רווק לגמרילא מוגבל בשעות לא ילדים ולא אישה....להתנגד אני לא יכולה הוא מאד עצבני וזה לא יעזור לי הוא תמיד אהב כסף יותר מהכלבמיוחד עכשיו שקצת חסר.....אני חשדנית כל הזמן ולא מראה....אני חושבת שאולי הוא מחפש לעשות כסף ועל הדרך אולי גם למצוא מישהי בלילות ואולי אפילו לצאת מכל מערכת המחיובות הזאת שקשה עליולפי דעתי כל הזמן הוא מאיים שהוא רוצה להתגרש(אבל לא עושה עם זה כלום אולי פעמיים עזב את הבית לשבועים ואני החזרתי אותו)...עובדת עצות...לא יושנת בלילות מציקה לו בטלפונים לא יכולה לחשוב על זה שככה אני יחייה חצי שנה ולפי דעתי זה גם ישאר ככה (הרבה אומרים לי שהוא יתיאש ויוריד בקצבאבל לא ניראה לי כי הוא אוהב כסף וחופש ועכשיו יש לו את שנהם...או שאני טועה...לא יודעת מה לעשות... בא לי לעקוב אחריו ולראות או לשמוע עם הוא מחפס בחוץבחורות או אולי אפילו יש לו מ ה שלא נראה לי אבל אף פעם אי אפשר לדעת ואולי אם אין לו עכשיו תיהיה לו כי יש הרבה פיתויים בחוץ במיוחד בלילות.....מה לעשות לשתוק להתחיל גם לצאת עם חברות מה שעלול אולי לעצבן אותו למרות ששאלי ולא נראה לי שמפריע לו....לא לשתוק ולעשות בלגן שיפסיק לעבוד בלילות.. מה שלא נראה לי שיעזור לי הוא אפילו אולי יעזוב את הבית אם אני יפריע לו לעבוד...מה לעשות מה....נמאס לי אני כל הזמן בוכה וכואבת אין לי חיים אני כל השבוע עם הילדים לבד......אשמח עם טענו לי מהר כי אני כבר משתגעת ד ח ו ףתודה לימור

ד"ר אורן חסון
לשפר בעזרת יעוץ מקצועי
21.10.2006 • 22:19

לימור יקרה,
הלוואי שיכולתי לומר לך אם הוא בוגד בך או לא, או אם הוא בכלל רוצה לבגוד בך או לא. אני לא יכול. הלוואי שיכולתי לומר לך מה את צריכה לעשות כדי שיהיה לכם כסף, והוא לא יצטרך לעבוד כנהג מונית. אני לא יכול. הלוואי שיכולתי לומר לך אם הוא מתכוון להתגרש ממך או לא. אני לא יכול. הלוואי שיכולתי לומר לך שהוא יתעצבן אם תצאי עם חברות. אני לא יכול. הלוואי שיכולתי לומר לך שאם הוא לא בוגד בך, ושאם הוא לא רוצה לבגוד בך, ושאם הוא לא רוצה לעזוב אותך, ושאם הוא לא יתעצבן מזה שתצאי אם חברות, להרגע, לקבל את זה שהוא עובד קשה למען משפחתו, ולסייע לו בכל דרך אפשרית כדי שהוא ירגיש שטוב לו בבית, ושהוא ירצה יותר לחזור הביתה, אליך. את זה אני יכול להגיד. אבל מכיוון שאת לא יודעת את כל היתר, לא תוכלי להרגיש כך. ואני חושד שגם אם תדעי את כל היתר, לא תוכלי להרגיש כך, כי תרצי לראות אותו יותר בבית, ועוזר לך יותר. ולכן, מה שנותר הוא הצורך להגיע ליעוץ מקצועי, פרטי או דרך קופת חולים. ואני יודע כל כך מעט על מה שבאמת קורה ביניכם, שאני אפילו לא יכול לומר לך אם זה יעזור. יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא. בטוח שהתקשורת ביניכם לא טובה, ושזה משפיע עליכם קשה. לכו ליעוץ, אם אתם יכולים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083