בגידה וחוסר אמון: מה עומד מאחורי התחושות?

תאריך פנייה: 16.05.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בועז
קושי להחליט
16.05.2005 • 18:01

שלום רב
התגרשתי לפני שנה וחצי ואני נפגש עם הרבה בחורות.אני רוצה ומעונין להקים מערכת זוגיות חדשה לפרק ב' בחיים אבל אני לא מסוגל להחליט איזה מהבחורות אני רוצה. עם כל אחת שאני נמצא, אני חושב שהינה מגיעה אחת טובה יותר, או מושלמת יותר וככה הזמן עובר ועובר.ראוי לציין שיש לי הרגשה שזה נובע מזה שבעקבות הגירושים אני מאמין שכל מערכת זוגיות תתפוצץ מתי שהוא (בעקבות כשלון הנישואין אצלי-עקב מעין בגידה...) ולכן אני לא יודע אם יש/אין המשך למע' היחסים.כיצד ניתן לרכוש אמון במין הנשי? כנראה שזאת הסיבה שמערכות היחסים קצרות ואני לא יכול להחליט. מבהחינתי, בגידה זו רק שאלה של זמן. האם זה נורמלי?אנא תעזור לי בפתרון הבעיה אליה נקלעתי. תודה

ד"ר אורן חסון
כמו אריה בעדר של זברות
18.05.2005 • 14:50

בועז יקר,
רב הסתום על הגלוי בשאלה שלך.כאשר אתה מדבר על חוסר אמון במין הנשי, ועל זה שמבחינתך בגידה זה רק עניין של זמן, אתה מדבר על בגידה שלך או בגידה שלה? האם הגרושים שלך הם תוצאה של בגידה? ושל מי (אם כתבת "מעין בגידה" זה נראה כאילו זה היית אתה)?הקושי שלך להחליט את מי אתה רוצה יכול להיות גם תוצאה של זה שיש שפע של נשים שהן זמינות לך, ולכן אתה חושב שהמוצלחת ביותר תהיה הבאה בתור. זו יכולה להיות מלכודת מחשבתית, שתצטרך ללמוד לצאת ממנה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083