בגידה בנישואין - מה עושים?

תאריך פנייה: 09.08.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורלי
בגידה
09.08.2010 • 10:20

איך מתגברים על בגידה נפשית של הבן זוג שהתאהב וסיפר ורוצה לחזור למשפחה,והוא לא מוכן לנתק את הקשר בבחורה שהתאהב זה נורא קשה לחשוב על זה הוא אומר שהבין שטעה אבל לא מוכן לנתק קשר עם הבחורה לגמרי הוא אומר שרוצה להשאר איתה חברים בלבד,קשה לי להאמין לזה לאחר שאני יודעת שיש רגשות,בבקשה אם יש טיפים אני אשמח לקבל

ד"ר אורן חסון
כאשר הכל עלול להתפוצץ מחדש...
09.08.2010 • 22:56

אורלי יקרה,
האמת היא שלא בדיוק סיפרת מה קרה. אני חושב שאני מבין ממכתבך שבן הזוג שלך, שלו את נשואה, וכנראה יש לכם ילדים, התאהב במישהי, יצא מהבית לזמן מה, ורוצה לחזור הביתה אבל גם להישאר איתה בקשרי חברות. אם זה נכון, אני מבין גם שאת שואלת אותי איך את מתגברת על הכאב ועל חוסר האמון שלך במצב זה?אין לי טיפים רבים, כי רב הנסתר על הגלוי. גם את מה שכתבתי למעלה, ניחשתי מתוך מכתבך. יש עוד דברים רבים שאיני יודע. אני כן יודע שהייתם במשבר רציני, ושכרגע גם אין לך אמון בו. במצב זה, חשוב שתלכו לייעוץ זוגי, אחרת את תמשיכי להרגיש בכל פעם מחדש את השפלת הבגידה, ותתקשי לתת לו מנוח בחזרה הביתה, והכל עלול להתפוצץ מחדש. ככה זה כאשר גפרור ודינמיט נפגשים, וכרגע זה מצבכם. את כנראה הדינמיט בסיפור, ומאד מאד טעונה. התני את החזרה בהליכה ליעוץ זוגי, אחרת זו עלולה להיות חזרה זמנית בלבד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083