בגידה בנישואין: האם את מתעלמת?
113michal
בעל שרגיל לבגוד
⌄
אורן שלום!אני נשואה 23 שנה באהבה גדולה אך הסתבר לי שבעלי למרות כל האהבה הגדולה שלנו בגד בי במשך כל שנות נשואינו. היו לו בגידות ארוכות מאות. עם איש ה אחת הוא בגד במשך 4 שנים . הבגידה האחרונה שהתגלתה היתה במשך שמונה חודשים. היינו בטיפול זוגי במשך שנתיים. יש לנו יחסי מין טובים. אך השאלה הגדולה היא האם הוא יצליח להפסיק לבגוד? הוא טוען שהוא מצליח אך לאחר כלכך הרבה שקרים האם אני יכולה להאמין לו? אודה לך אם תחזיר לי תשובה.בתודה מראש
ד"ר אורן חסון
אשה שרגילה לא לדעת?
⌄
מיכל יקרה,
אני לא יכול לומר לך בודאות שאת יכולה להאמין לו, וגם לא בודאות שאת לא יכולה. אם מה שאת מספרת נכון, את לוקחת מידה רבה של סיכון.מעניינת גם היכולת הרבה שלו. את כותבת שאת נשואה 23 שנים באהבה גדולה, ושכל הזמן הזה הוא בגד בך. לפי זה, מיכל, יש לו יכולות נתינה עצומות, שכן למרות הבגידה המתמשכת שלו, כל שנות הנישואים שלכם, את הרגשת בכל תקופה זו אהבה רבה. אם אלו הן יכולות הנתינה שלו, אז אולי זה לא משנה אם הוא בוגד בך או לא, כי את מקבלת ממילא את מה שאת צריכה?ואני לא סתם פרובוקטיבי בשאלה הזו. אני משקף לך דברים שאני מרגיש שאת כותבת, כי נדמה לי שזה מה שאת רוצה.את רוצה לחיות איתו, ולחזור למצב הקודם שבו לא ידעת שהוא בוגד בך. ונדמה לי שזה די ברור לך שזה מה שהוא ימשיך לעשות.