אתר הכרויות: סיבות לדאגה וגבולות

תאריך פנייה: 18.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דנה
אני מקנאת בלי שליטה?
18.10.2006 • 11:14

שלום רב,
אני שמחה להפנות שאלות נוספות .....אני מקבלת מענה טוב כאן .אני מרגישה שיש לי צורך בקינאה ובטחון מול בן זוגי.ואני אסביר,אני לא מאמינה בקנאה ז"א אני חושבת שאני צריכה לתת לבן זוגי חופש וביטחון (כולל ידידות, אינטרנט וכו' - כמו לי )והוא מבטיח לי אינספור פעמים שהוא לא האדם שיבגוד והוא לא כזה , גם לפי סיפורי עבר. יש לו ערכים.אף זה מגיע שהוא נעלב כשאני מגבירה הערות בנושא (אמרתי לו שאני לא רוצה שיעבדו עלי - אז נעלב שהתיחסתי בזה אליו).אולי פשוט מעליב אותי או מעורר אותי יותר נכון, כי אני מקנאת בתשומת לב שהוא מעניק כיבכול לידידה. אני בעבודה והם מבלים.והוא רגיל מאקסית שלו שהיתה חונקת אותו יותר.......ברמות הרבה יותר גבוהות.עכשיו אני גם בבעיה, כי במקרה ראיתי שהוא באתר הכרויות למרות שלדעתי נכנס לשם משעמום בלבד בזמן משמרת. אותי זה גורר לבדוק את האתר כמה פעמים ביום וזה מעיק והוא גם לא שם הרבה...בכלל........אני לא רוצה להגיד לו דבר על זה שלא יחשוב שאני עוקבת אחריו (מה שטיפה נכון). אבל יש לי תחושה שהדבר הזה שנצבר בבטן יוצא החוצה..... אני כאילו מעדיפה לא לדעת.מה גם שאין לי סיבה ממשית לחשוד שהוא מחפש בחורות אחרות (אנחנו עוברים לגור ביחד אוטוטוטו). אני אל אוהבת את נושא הקינאה. אני לא מאמינה בזה אני חושבת שעודף קינאה זה מזיק, ואם יש לו סיבות לחפש אחרות אז זו הבעיה שלו וההתמודדות שלו עם הידיעה שהוא עושה משהו מאחורי גבי(ושלי גם - כי אני רוצה לעשות טוב בקשר וסימן שמשהו לא נכון......).אבל- אני לא אוהבת את הקינאה, את חוסר הבטחון הזה, אני מרגישה שזה הורס...........!מה לעשות?

ד"ר אורן חסון
להתחיל לקנא עם שליטה
19.10.2006 • 23:59

דנה יקרה,
אם את יודעת בודאות שהוא נכנס לאתר הכרויות, אז יש לך בהחלט סיבות לדאגה. וזה לא משנה אם משעמם לו או לא. הסיבה המוצדקת היחידה שיכולה להיות לזה היא כדי להציג אתר הכרויות לחבר או חברה שלו שלא יודעים מה זה, והוא מסביר להם. כל דבר אחר, משמעותו סיכון של הקשר הזוגי, שאצלכם הוא רק בתחילתו. מכיוון שכך, את לא יכולה להשאיר את הנושא הזה חבוי, אלא אם תראי שכל העניין היה זמני, וחל שינוי בהמשך, ואין לו צורך בזה. ולא, ואם יש לך ראיות ברורות, כדאי שתציגי לו את הראיות, ולאחר הגשת כתב ההגנה שלו והכרעת הדין שלך, אמרי לו שזה ממש לא מקובל עליך. ללא הסטריה, ואפילו ללא האשמות. שימי לו גבול באופן שקול לגמרי. זה לא מקובל עליך, ואם הוא רוצה אותך כבת זוג, אזי מהיום זה מפסיק, כי אין לך שום חשק להיות בזוגיות כשאת מרגישה מאויימת בה, בדיוק כפי שהוא היה מרגיש מאד לא בנוח לו את היית מחפשת קשרים באתר הכרויות "כי משעמם לך".

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083