אשתך מתרחקת? טיפים להתמודדות

תאריך פנייה: 11.09.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שלומי
משבר בזוגיות
11.09.2010 • 18:35

אני ואשתי נשואים כבר חודשים אני בן 26 ובת זוגתי בת 23 במהלך החודשים מעניין אותה רק בילויים וחברות וזה מה קורה כשני מדבר אתה שזה לא בסדר איפה אני בסדר העדיפויות שלה היא פותחת בריב וכרגע היא בהריון היא לא רוצה אותו אבל ההורים שלה לא מסכימים לה לעשות הפלה אני דווקה לא רוצה גם שהיא תעשה הפלה אבל תומך בא מכאן זה הגיע למצב שהיא טוענת שאני חונק אותה ושלא טוב לה עכשיו היא החליטה שהיא כן משאירה את ההריון והיא טוענת שהיא תגדל אותו לבדה כי משפחתה בריב איתה והיא רוצה שאנחנו נתגרש ואני לא מוכן זה הגיע למצב שלא אכפת לה מה יהיו השלכות אני מסביר כל מה שהיא תרצה אני מוכן לעשות אבל היא נעולה ולא מוכנה להקשיב מה אני עושה בבקשה תעזרו לי

ד"ר אורן חסון
לחגוג את החופש, ולהתאבל על אובדנו
12.09.2010 • 01:45

שלומי יקר,
מסיבות כלשהן אשתך עושה רושם כאילו שהיא לא מעוניינת יותר בקשר. אני לא לגמרי בטוח שזה נכון. אני חושב שהיא יותר זקוקה לעזרה מאשר להיות לבד, למרות שהיא מאותתת הפוך. עושה רושם שהיא לחוצה, מתאבלת על החרות האבודה שלה, ומתמרדת ומתקוממת כנגד כל מי שכובל אותה, שזה גם אתה וגם המשפחה שלה. עושה רושם שמתישהו היא תתעשת, אבל זה עלול לקחת עוד כמה חודשים טובים, ובינתיים, כשהיא כועסת ופגועה, היא עלולה לשרוף עוד כמה גשרים. כרגע, היא עוד לא מוכנה לאימהות, וגם לא לקשרי משפחה כאלה או אחרים.אם אתה אוהב אותה, ועושה רושם כזה, תן לה ללכת לפי דרכה. היא רוצה להיות הרבה עם חברות, תאפשר לה את זה. היא זקוקה לעזרה בעניינים שונים, עזור לה. היא צריכה חיבוק מדי פעם, גם כן תן לה. אל תצפה ממנה להרבה בשלב הזה, אבל היה לה בן זוג, ובן זוג תומך. כל נסיון שלך לשלוט בה או לתקן את דרכיה, רק יזיק. אבל לווה אותה לטיפולים הרפואיים, חווה איתה את האולטרסאונד, תן לאימהות שלה לגדול איתה, כשאתה לצידה. היא תעריך את זה אחר-כך. וסמוך על כך שבסופו של דבר היא תהפוך לאמא. אבל היא צריכה את החופש עד שזה יקרה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083