טיפול מיני: מה אפשרי ומה לא

תאריך פנייה: 25.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אילנה
חוסר משיכה
25.04.2006 • 14:13

יש לי שאלה לגבי תשובתך לשאלה בנושא "בעיה בחיי נישואין" מ-23/04.מהתשובה שלך אני מבינה שאתה חושב שטיפול מיני יכול לפתור את כל הבעיות. וגם אם אין משיכה, טיפול נכון יפתור גם את זה. אבל אם אין משיכה, איך בדיוק אפשר ליצור אותה?אני שואלת כי אני במצב דומה, אם כי הרבה יותר טוב. אבל עדיין הייתי רוצה להרגיש יותר משיכה לבעלי.

ד"ר אורן חסון
משיכה יש מאין
26.04.2006 • 15:39

אילנה יקרה,
לו טיפול מיני היה יכול לפתור את כל הבעיות, הייתי סוגר את הפורום, ותולה פתק, במקום, "לכו לטיפול מיני". המקרה שבו שאלתי על הטיפול המיני הוא מקרה שבו הלכו לטיפול, ושבו מדובר ספציפית בענייני זיקפה גברית. בטיפול היה צריך להבין גם אם מדובר בבעייה של משיכה או בעייה אחרת, ולכן לא ברור לי באיזה שלב הטיפול ההוא נפסק. לא כתבתי בשום מקום שטיפול מיני יכול להמציא משיכה יש מאין, אבל הוא יכול להקטין חרדות, והוא יכול להציע שעשועים מיניים וגיוון שבתנאים מסויימים יכולים להחזיר את החשק לשני בני הזוג. וכך, אגב, במקרה שלך. יכול להיות שגיוון מיני ומשחקי תפקידים יועילו, ואולי אמצעים אחרים, ואולי פשוט משכורת גבוהה יותר שלו היתה עושה לך את זה, או שמה שיעשה לך את זה זה שהוא יפסיק לצאת בלילות עם חברים. הצרכים הם שונים, והסיבות יכולות להיות שונות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083