איך לפלרטט וליצור קשר
אני
קשר חדש
⌄
אני בסיום תהליך פרידה מבעלי (10 שנות נישואים, שנת פרדה אחת). אני מתקרבת לגיל 38, נראית טוב, גבוהה ורזה. אני מתחילה לרצות קשר חדש, אבל לא יודעת איך לשדר את הרצון הזה. כשהייתי צעירה לא הייתי צריכה להתאמץ כמעט, זה בא לי בטבעיות. עכשיו משום מה אני מרגישה קושי ומלאכותיות. חשבתי להצטרף לעידן החדש ולהכיר דרך האינטרנט, אבל זה לא מלהיב אותי כי זה ממש כמו בליינדייט. מה לעשות?
ד"ר אורן חסון
ללמוד לפלרטט
⌄
אני יקרה,
השאלה היא לא רק איך לשדר את זה שאת רוצה קשר חדש, אלא גם למי את רוצה לעשות את זה. האם את רוצה לעשות את זה כאשר את הולכת לקניות? האם את רוצה לשדר שאת פנויה להצעות במקום העבודה? כשאת הולכת עם חברה לקולנוע? - את מבינה שכאן יש בעיה, כי מעטים הגברים שיפנו אליך ברחוב, גם אם תעכסי במיני קצר ובמחשוף עמוק, ואולי לא אלה הגברים שתרצי לקבל מהם פניות. את יכולה בעצמך לפלרטט עם גברים שמוצאים חן בעינייך, וזו דרך יעילה מאד, אם את יודעת לעשות זאת, ולא נרתעת מזה.עוד אפשרות של "לא בליינד-דייט" היא חוגים של פנויים פנויות. שם את לא צריכה לשדר, כי שם כולם פנויים ופנויות. כל יתר האפשרויות, הן שידוך של חברים, והן אינטרנט, הם בליינד-דייט, וקשה להמנע מזה בעידן שבו רוב הפנויים והפנויות שם.