איך להתחיל שיחה עם בחורה
דניאל
מציאת בת זוג
⌄
דר' חסון שלום ,אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול שאלה זו אבל אשאל בכל זאתאני נראה לי שיש לי בעיה עם מציאת בת-זוג , חברה .היום אני בן 19 וכפי שזכור לי לא הייתה לי חברה מכיתה ה' ( אם כיתה ה' נחשבת בכלל )יש לי קושי בכך שאני לא יכול לגשת לסתם בחורה מהרחוב ולפתח איתה שיחה , שאני יוצא עם חברים אני רואה הרבה בחורות יפות אבל אף פעם לא יוצא לי לדבא איתן ולבקש אולי את המספר שלהן .אני יודע אישית שאני לא מכוער , יש לי כישורי חברה - ברוך השם יש לי מס' לא קטן של חברים ואני גם מנסה לטפח את עצמי שאני יוצא מהבית ( להתלבש יפה להתקלח וכו' )הפחד שלי הוא שעכשיו לדוגמא שאני נכנס לצבא ואח"כ ללימודים גם תישאר לי אותה הבעיה ואני לא אצליח למצוא לי חברה לחייםאודה לך אם תחזיר לי תשובה או תפנה אותי למקום אחר שאולי יוכלו לתת לי טיפים בנושאתודה
ד"ר אורן חסון
איך להתחיל עם בחורה
⌄
ניאל יקר,
אחד הדברים הקשים ביותר לכולם הוא לגשת למישהו או למישהי ברחוב, ולהתחיל לפתח שיחה. ובדרך כלל, אם כבר תרהיב עוז לעשות את זה, אתה עלול לגלות שכבר יש לה חבר.אלא שהתחלות מגיעות ממקומות אחרים בדרך כלל, כאשר נוצרת הזדמנות לעמוד או לשבת ליד מישהי, או לעבוד איתה (ובצבא, בהחלט יכול להיות שתהיינה לך הזדמנויות לדבר עם בנות), או לרקוד במסיבה, ואז להתחיל לדבר. ואם לא, זרוק שאלה בגוגל "איך להתחיל עם בחורה" ותמצא הרבה מאד קורסים ופתרונות. אם הם טובים או לא, זו כבר שאלה אחרת, שתצטרך לבדוק בעצמך.