איך לבנות אמון בזוגיות
אלון
בנות לא סומכות על גברים
⌄
שלום
ד''ר אני בן 19 ואני בקשר עם מישהי כבר הרבה זמן וניפגשנו כבר 5 פעמים וניסיתי לנשק אותה פעמיים והיא סירבה לי היא אומרת לי שאני איתה רק בשביל הסקס היא אומרת שאין סיכוי שאני איתה בשביל דברים אחרים ואני באמת אוהב אותה ומתרגש כל פעם שאני רואה אותה ואני חושב עלייה די הרבה עכשיו מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לה לחשוב אחרת אני לא רוצה להיות ידיד שלה אני ממש רוצה אותה בתור חברה ולנשק אותה ולתת לה אהבה יש דרך שאני יכול לגרום לה לבטוח בי? או שהיא יותר מידי מתוסבכת בקטע הזה ואני אתן לה ללכת בשביל שלא היא ולא אני נהיה בתסביכים? תודה מראש ד''ר אתם עושים פה עבודת קודש
ד"ר אורן חסון
למה לעשות הכללות? למד אותה לבטוח בך
⌄
אלון יקר,
העלית כמה אפשרויות, וכולן יכולות להיות נכונות. יכול להיות שהיא חשדנית כלפי גברים, בין אם בגלל פגיעות קודמות ובין אם בגלל מה שלמדה מחברות או מהמשפחה שלה, ואולי היא בוחנת אותך לראות כמה אתה רציני. כך או כך, זה אומר שאתה צריך להיות יותר סבלני, להניח לנשיקות אם קשה, ולדעת, עוד לפני הנשיקות (שיש נשים שרואות בהן אינטימיות גדולה מסקס!), זה לחייך, לגעת בעדינות באופן לא מיני אלא חברי, לחבק כשצריך, לנשק על הלחי או המצח. ולהמתין. לתת לה בטחון שיש בה דברים טובים, שאתה רואה אותם, ושאתה מאמין בה ורוצה אותה בגללם. האמון במקרה הזה חשוב יותר, והנשיקות תגענה בזמנן.ואני חושש שאולי אתה עצמך קצת חסר סבלנות, כי אתה רוצה לוודא שגם היא רוצה אותך. אם אתה רוצה בה, למד להיות סבלני, ולמד אותה שאתה רואה את הטוב שבה.בברכה,ד"ר אורן חסוןיועץ זוגי ואישי