אורגזמה נשית: מה יכולה להיות הבעיה?

תאריך פנייה: 25.07.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אחת
אובדת עצות
25.07.2012 • 21:09

שלום רב,
יש לי חבר מזה 9 שנים ( היום 27), ההתחלה כמובן הייתה מדהימה, התאהבות וכייף. עם הזמן שחלף לו-צבא,לימודים, עבודה- עברנו לגור יחד מזה שנה וחצי.איפה הבעיה?1. במהלך הקשר לאחר 4 שנים בהם הוא לא עינג אותי ולאחר שיחות ארוכות גרמתי לו לבצע מין אוראלי - עד היום יש לי משקעים בנושא וכשהוא מבצע זאת אני מרגישה לא נוח כאילו מתוך הכרח כי זה לא בא ממנו בהתחלה.2.מעבר מגורים יחד - אני דחפתי לזה הוא מצידו היה נשאר אצל ההורים, לא כי הוא לא אוהב אותי ורצהלהיות אית, כי הוא מטבעו פאסיבי ואוהב שגרה.3. נישואים - הסביבה מאד לוחצת, כולם מתחתנים והוא עדין לא הציע לי, אני יודעת שהוא מתכנן ואף קנה טבעת - אבל השאלה שלי היא האם זה מתוך לחץ חברתי והאם גם זה יותיר בי משקעים כמו במקרה הראשון, כי גם כאן זה לקח הרבה זמן ומרגיש שללא הלחץ הסביבתי הוא לא היה ממהר להציע.יחד עם כל זה, מאחר והוא התמהמה להציע הדבר גרם לי לבצע הרבה חושבים - האם הוא האחד? אנחנו הפכים האם זה יסתדר בעתיד? הקשר מאד שגרתי היום האם זה מה שאני רוצה? אף פעם לא הגעתי לאורגזמה עימו.-האם זה ישתנה (אנחנו כל הזמן עובדים על זה)? אני קרובה ל30 ומאד חסרת ביטחון (למרות שאני מצליחה ונראת טוב) האם אני אמצא מישהו יותר טוב, כי הוא בטוח יהיה אבא מדהים ובעל דואג? האם קשר ללא התשוקה, ההתאהבות והריגושים הוא קשר שיכול להצליח? רק על בסיס שגרה?

ד"ר אורן חסון
אורגזמה נשית היא עניין מורכב
26.07.2012 • 12:29

אחת יקרה,
את מגיל 18 עם אותו חבר, וכבר תשע שנים. העובדה שאת לא מגיעה לאורגזמה איתו אינה בהכרח קשורה אליו. יש נשים רבות שאינן מגיעות לאורגזמה עם גבר, אבל מגיעות בקלות לאורגזמה באוננות. יתכן מאד שהחששות והאכזבות שלך מתעצמים בגלל חוסר ידע בנושא. אתם אומרים שאתם "עובדים על זה". האם בעזרת טיפול מיני מקצועי? האם זה באמת עניין של משיכה ורגשות כלפיו או אולי מקור הבעיה הוא אחר (האם היו לך אורגזמות עם גברים אחרים?)? כי בהחלט יכול להיות שהאכזבה שלך, שאולי באמת לא קשורה אליו, מופנית לרגשות שליליים כלפיו למרות שזה לא משהו שהוא יכול או היה יודע לעשות ללא יעוץ מקצועי, אם בכלל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083