אהבה נכזבת - מה עושים?

תאריך פנייה: 11.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מנחם
אהבה נכזבת
11.06.2006 • 09:28

שלום,
אני מאוהב כבר כמעט שנתיים במישהי. ביני לבינה יש מין קליק נורא מיוחד. אומנם רק אני רואה את זה כך. אנחנו יכולים לדבר שעות רצוף. אני נורא דואג לה בכל דבר שהיא עושה ומוכן לעזור לה בכל מחיר. אך היא רק בת 17 ולדעתי לא מוכנה לאהבה אמיתית אלא מחפשת בחורים חמודים. אני מצד שני משתגע מהדאגה שלי כלפיה ועל סף התאבדות. הייתה לי תקווה שהיא תתבגר ושהמצב ישתפר אבל אני לא יכול לשאת עוד בסבל.א. האם אהבתי היא אהבה אמיתית?ב. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להפסיק את הסבל?תודה

ד"ר אורן חסון
אהבת אמת
12.06.2006 • 01:11

מנחם יקר,
אתה שואל אם אהבתך היא אהבה אמיתית, ונדמה לי שדווקא הכותרת שבחרת, "אהבה נכזבת", מתארת זאת באופן מדוייק יותר.נדמה לי שאתה חי את נקודת המבט הרומנטית של "אהבת אמת" כאהבה אחת לכל החיים. ונדמה לי שאתה שואל אם זה מה שיש, ואם לא תהיה אהבה אחרת אחר-כך. מבלי להמעיט בערכה של האהבה שלך היום, אני יכול להבטיח לך שבהסתברות מאד גבוהה, במשך הזמן תתאהב שוב. איך אני יכול להבטיח את זה? כי זה קורהלהמוןאנשים. כנראה לרובנו. ובהחלט יכול להיות שגם האהבה השניה שלך תהיה אהבת אמת, ואולי כך גם השלישית והרביעית.אם קשה לך להיות איתה, כי אתה רואה דרכה את הפלירטים שלה עם אחרים, ואם אתה סובל מדי, נתק את הקשר. זו תהיה הדרך היחידה שלך להמשיך הלאה, לאהבה הבאה שלך, שאולי תגיע רק בעוד 4 שנים, אבל כל צעד שתעשה היום כדי להתרחק ממנה, יזרז את התהליך.ואל תמעיט בערכה, אגב. כנראה שהיא כן יכולה להתאהב, בדיוק כמוך, גם עכשיו. אלא שכנראה לא אתה הוא זה שיזכה להיות נשוא אהבתה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083