אהבה לשניים: לקחים חשובים
דניאל
יכול להיות שאני מאוהבת בשניים??
⌄
ד"ר אורן חסון שלום,כרגע אני חיילת משוחררת והתחלתי לעבוד לפני כחודש וחצי בעבודה מסויימת.יש לי חבר כבר יותר משנתיים וחצי, ומעולם לא ראיתי גבר אחר מעל פניו...הבעיה כרגע היא שבעבודה נקשרתי לבחור שהגיע בדיוק באותו יום שאני הגעתי לעבודה, והצמידו אותנו ביחד לתקופה מסויימת.בהתחלה לא חשבתי שיש לי רגש מסויים כלפיו, אלא שסתם אני נהנית בחברתו והוא עוד ידיד, וניסיתי להדחיק את הרגש הקטן הזה.לפני מספר ימים הייתה לנו משמרת יחד, ומעולם לא נהניתי כמו שנהניתי באותה המשמרת... הבנתי גם שאני מאד מאד נמשכת אליו, ולא רק חיצונית.מיותר אפילו לציין כמה אני אוהבת את החבר הנוכחי שלי, אני לא רואה את עצמי בלעדיו, אבל מצד שני נוצר מצב שכשאני רואה אותו לקראת סוף המשמרת אני נהיית זוהרת ושמחה, אני מקווה שיהיו לי משמרות איתו, ואפילו חולמת עליו...אני מתייסרת כי לדעתי זו סוג של בגידה, אמנם אפילו לא נגעתי בו אבל כשאני עם חבר שלי אני חושבת על החבר עצמו, וכשאני לא עם חברי אני חושבת על אותו בחור... אני לא רוצה לספר את זה לחבר שלי כי אני יודעת בוודאות שאם זה יקרה לא נמשיך להיות יחד, אבל מצד שני איך אפשר להמשיך בידיעה שאני מאוהבת בשני גברים?מה לדעתך אני צריכה לעשות ואיך אפשר להתמודד עם זה?תודה רבה רבה עם ההקשבה ותשומת ליבך!!
ד"ר אורן חסון
לקחים מעניינים לחיים
⌄
דניאל יקרה,
יכול להיות שאת מאוהבת בשניים. עובדה, לא? יכול עוד יותר להיות שאת אוהבת אחד, ונדלקת על אחר. זו תופעה שהיא די נפוצה. היא אולי אפילו מלמדת אותך קצת צניעות, ושהחיים אינם שחור ולבן, וגם זה לקח מעניין וחשוב לחיים. אבל הלקח הנוסף הוא שברור לך שקשה גם לממש שני קשרים במקביל, וגם להיות שלמה עם עצמך, וגם להיות הוגנת כלפי שניהם. כלומר, זהו לקח של הצורך להחליט כאשר ההחלטות קשות, ובעיקר הלקח של להיות מוכנה לקבל את התוצאות של ההחלטה שלך, מה שההחלטה שלך לא תהיה.