אהבה בין בני זוג: לא רק ילדים
געגוע
למה רק ילדים יודעים לאהוב
⌄
זכרונות מפעם...אני זוכרת לפני 6 שנים ילד בערך בן 8 שכל פעם שהוא ראה אותי הוא היה רץ אליי..ופעם אחת הוא בא אליי ונתן לי נשיקה ואמר לי: "את לא מלוחה...את מתוקה!!"אני זוכרת גם עוד ילד שאהב אותי , בגיל 10 , ופעם אחת ליטפתי אותו בלחי והוא בכה מהתרגשות..אני זוכרת ילד בן 7 שרצה להיות "חבר שלי" ואמרתי לו שאי אפשר כי אני בת 16 והוא רק בן 7..אז הוא אמר "אני אוהב אותך " ונתן לי נשיקה בלחי..ויש עוד ילדה בת 6 שביקשה ממני שאני יהיה אמא שלה..והיא כל הזמן רצתה שאני אחבק אותה ולא הייתה לי ברירה אז חיבקתי אותה איזה 3 שעות ברציפות עד שהיא נרדמה ואמא שלה אמרה לי אם אני רוצה לאמץ אותה..אני זוכרת גם ילדה בת 9 שרצתה לישון איתי במיטה(אני הייתי בת 15) וכשישנתי היא באה וחיבקה אותי ואמרה לי שאני כמו בחור..****היום אני כבר גדולה..בת 20 ואין לי אף אחד שיחבק אותי..ואני כל כך רוצה בחור בגילי שייתן לי אהבהה ואיןןהזכרונות מהילדים מראים שבני אדם אוהבים אותי..אבללמה רק ילדים מראים אהבההה אה?
ד"ר אורן חסון
לא רק ילדים
⌄
געגוע יקרה,
לא רק ילדים מראים אהבה. גם הורים מראים אהבה. גם גברים מראים אהבה. גם נשים מראות אהבה. לא כולם, ולא כל הזמן. צריך לפעמים סבלנות עד שזה יגיע, או ליצור הזדמנויות כדי שזה יגיע, ואולי גם ללמוד איך לא לפחד כדי ליצור זאת וכדי לשמוע על האהבה שנוצרת.