טיפול בקינאה וחוסר בטחון בזוגיות

תאריך פנייה: 01.10.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מיכל
אשמח לקבל עצה.
01.10.2006 • 12:29

שלום
לכם.אני גרושה עם ילדים.אני בת 37 .באתי מרקע דתי מאוד..ועזבתי את זה לאחר גירושיי.הכרתי בן זוג מקסים ואנחנו חיים ביחד..אך יש לי בעיה ..אני בא ממקום של חסך ריגישי מאוד מאוד גדול.....אני דורשת מבן זוגי כל הזמן יחס..כל רגע נגשת לחבק אותו ולנשק אותו.מלטפת כל הזמן..וזה מטריף אותו..הוא טוען שאנחנו לא ילדים שצריכים כל היום לחבק ולנשק.אני יודעת ומרגישה שהוא אוהב אותי..ואני אוהבת אותו ונמשכת אליו בטירוף..[הוא הראשון..]אני מרגישה שאני מרחיקה אותו ועלולה לאבד אותו..מה עושים.?? יש לציין שגם פיתחתי קנאות כלפיו.הוא גבר מאוד מאוד נאה..והאמון שלי ירד.למרות שאני יודעת שהוא לויאלי..לאן ואיך מנתבים את החסכים..[זה גם מאקס וגם מההורים...] תודה מראש..

ד"ר אורן חסון
להתגבר על קינאה וחוסר בטחון
02.10.2006 • 23:44

מיכל יקרה,
את כותבת בעיקר על חוסר בטחון שלך בבן זוגך. את מקנאה מאד, למרות שגם לטענתך אין סיבה, ואת בודקת אותו כל הזמן. לא ברור לי אם גם לבן זוגך יש חלק בקינאה שלך, אבל גם לפי דברייך, כנראה שהבעיה העיקרית היא אצלך. אם אתם רוצים לקיים את הזוגיות הזו, את צריכה ללמוד להתגבר על זה, ורצוי בעבודה משותפת – כלומר, ביעוץ זוגי. זה תהליך פשוט יחסית, אבל לא קל רגשית.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מיכל
להתגבר על קינאה וחוסר בטחון
03.10.2006 • 01:38

תודה על תשובתך..אך שאלתי יותר התמקדה בחסך הריגשי....מה אני עושה לגביי זה.זה מעיק עליי ועל המערכת שלנו..שוב תודה ואשמח לקבל את עצתך.

ד"ר אורן חסון
חסך רגשי
03.10.2006 • 01:57

מיכל יקרה,
הדברים כרוכים זה בזה. עצתי נשארה דומה: לכו ליעוץ זוגי, וכזה שיוכל לטפל בכם גם בנפרד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083