7 חודשים ופגיעות בזוגיות

תאריך פנייה: 03.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רינת
בקשת עצה.
03.01.2007 • 10:03

שלום
לך.נעזרתי בך בעבר ואבקש שוב את עצתך.אז אנחנו זוג בגיל 37 ו38גרושים ובזוגיות 7 חודשים.אנחנו חיים ביחד.ישנם הרבה קשיים הרבה מריבות..אך עם זאת יש אהבה.אך מכאיבה... הגענו למצב של מריבות קשות שגבולות בפגיעות אישיות [והיתה כוחנות] בנזוגי החליט שהוא רוצה לעשות הפסקה של חודש.הוא יצא מביתי ויגור לבד ויעשה חשבון נפש.הוא פגע בי מאוד והוא רוצה לבדוק עם עצמו למה הוא התנהג אלי כך...קשה לי עם זה..אני אוהבת אותו וקשה לי מאוד עם זה..הוא רוצה להשאיר דלת פתוחה ואם הוא יחזור הוא יחזור יותר טוב..אני בדלימה...מה עושים??אני אוהבת אותו ולא רוצה לאבד אותו..אך עם זאת אני מאוד פגועה ממנו...אשמח לעצתך...

ד"ר אורן חסון
7 חודשים ופגיעות הדדיות קשות
05.01.2007 • 18:58

רינת יקרה,
מצב חוסר ודאות הוא מצב לא פשוט. כרגע, הוא יעשה חשבון נפש. האם זה אומר שהוא מאפשר לעצמו פתיחה של יחסים אחרים? האם דברתם על זה? האם גם את יכולה לעשות זאת? האם דיברתם על זה?התחלתם קשר באופן מאד לא טוב. אתם 7 חודשים ביחד, וכבר הצלחתם לפגוע זה בזו באופן רציני. מה שזה אומר הוא שאתם מתקשים לפתור קונפליקטים ביניכם, ושהסיכוי שתצליחו לפתור אותם בהמשך לבדכם, הוא כנראה נמוך. או שתסיקו את המסקנות, או, אם תחליטו לנסות בכל זאת להתגבר על הקשיים בגלל הדברים הטובים שיש ביניכם (ואני מאמין שיש), לכו ליעוץ זוגי כדי ללמוד איך לעשות את זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083