התחלת קשר, והצד השני רוצה להיפרד!
התחלה זה אף פעם לא קל. האם להתעקש לאחר פרידה?
התחלות זה דבר לא קל. כמעט לכל אחד מאיתנו קורה שלאחר שבוע או שבועיים או שלושה שפגשנו מישהו, יורד לנו ממנו. הסיבות לכך יכולות להיות שונות, החל מהיחס שלו לכלבה שלו, או האופן שבו היא צוחקת עם חברים, או שנמאס לך מהחולצה הכחולה שלה או שלך מהריח שלו, או שהיא רגשית מדי בשבילך, או שהוא קנאי או שובניסט מדי בשבילך, או שהסקס היה רע, או שגילית שיש איזה מחלה כרונית/נפשית במשפחה שלו, או כל דבר אחר, שלפעמים אפילו התקשיתם להגדיר את הסיבה כראוי. ככה זה עובד בהתחלות. חלק מהסיבות יכול להיות ממשי, וחלק מדומה, אבל כשזה תחילת קשר, זה יכול להיגמר מסיבות שלא תדעו. זה קורה פחות כאשר זה כבר לאחר חודש או חודשיים, אבל זה קורה. עדיין.
אם אתם הייתם אלה שהרגשתם שזו זוגיות שיכולה להצליח, והצד השני היה זה שהחליט לנתק את הקשר, הסיבות, גם אם הן נאמרות, בדרך כלל אינן ברורות עד הסוף. או כי הצד השני לא יודע לומר, או כי לא רוצה להתווכח עליהן ולכן לא אומר, או כי לא רוצה לפגוע, או כי הוא הוא עצמו חושש מפגיעה בתדמית שלו כאשר הסיבות שלו, שאולי הן קטנוניות וטפשיות בעיניו, תופסות בכל זאת נפח גדול עבורו. כך שזה קצת כמו לקנות כמה כרטיסי הגרלה ברצף, בזה אחר זה, עד שאחד זוכה. ולפעמים, כשזה לוקח זמן, קל להתייאש.
לא הכל בשליטה שלנו. זה טוב וחשוב לקחת אחריות, וחשוב לנסות שוב ולבחון ולבדוק שוב עם הצד השני אם להערכתכם זו זוגיות שיכולה להצליח. יחד עם זאת אתם לא לבד במשחק, ולצד השני יש העדפות משלו. זה שלפעמים זה לא אתם זה לא אומר שאתם לא בסדר. לפעמים יש לו או לה אינטרסים שונים משלך (נגיד, אי רצון בקשר זוגי לאורך זמן), לפעמים יש לו העדפות למשהו אחר, או פחדים מתכונות מסויימות (נגיד, אינטליגנציה והצלחה, או צבע עור בהיר, או כהה, ועוד ועוד). ואת כל הדברים האלה, אתם לא יכולה לדעת. אז הקטע הוא פשוט – אם ניסיתם, וניסיתם שוב כשחשבתם שזה חשוב, וזה לא עבד – עזבו. המשיכו הלאה, למענכם.
לדעת לשחרר זו לא גדלות וגם לא כניעה. לפעמים זה רק ויתור על משהו שהוא ממילא לא שלך.
על מאגר הטיפים ליחסים ולהתמודדות אישית
את מרבית מאגר הטיפים בנושאים של זוגיות ושל עבודה אישית כתבתי בעקבות שאלות שנשאלתי ב פורום האינטרנט שאני מנהל , ועיבדתי את תשובותי לטיפים באתר שלי. הקישו כאן כדי לראות מאגר הטיפים הכולל .
אם הטיפ הנוכחי חשוב לכם, שימרו אותו במועדפים או כחלונית נפרדת על המסך, כתזכורת, ועיינו בו שוב, כשתרגישו צורך.