תקשורת בזוגיות: איך להתמודד עם פחות?

תאריך פנייה: 08.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מ
הוא פגע בי כ"כ
08.06.2006 • 15:10

שלום
לך ד"ר חסוןאני בת 20 וחצי ויש לי חבר כבר מעל לשנה.אני מקיימים יחסי מין שלומר שרובם ביוזמתי לא יודעת למה אבל משום מה יש לו העדר חשק מיני לאחרונה ולציין שבעבר היה לו חשק מיני.אחרי שאנחנו מסיימים הוא נרדם וזה דבר שמפריע לי,בפעם האחרונה די התעצבנתי התחלתי לצעוק ואמרתי "אתה רוצה רק לגמור?!" הוא נורא התעצבן ואמר שהוא לא אוהב לעשות איתי אהבה,שאנחנו עושים את זה כל יום,שאני צריכה לחכות שהוא יזום את זה, שאנחנו ישר עושים את זה בלי להתחבק ולהתנשק,שאני ישר מפשיטה אותו ושהוא בסה"כ רוצה יותר נשיקות וחיבוקים. הדבר שהכי פגע בי זה שהוא אמר שאיך שהוא נכנס אליי הוא כבר רוצה לצאת,רוצה לסיים עם זה מהר.די נפגעתי ממה שהוא אמר ונפרדתי ממנו נשארנו ידידים וכבור 3 ימים חזרנו אך אני לא מסוגלת לקיים איתו יחסים כיוון אני אוטומטית נזכרת במה שהוא אמר וכמה שהוא פגע בי.להשאיר את המצב כמו שהוא?\מה לעשות??

ד"ר אורן חסון
ואולי כך הוא, ואת לא קשורה לעניין?
10.06.2006 • 02:05

מ יקרה,
יכול להיות שהוא באמת מיני פחות ממך. יכול להיות. זו לא סיבה להעלב או להיפגע, כי אז זה לא משהו אישי נגדך, ואת צריכה להתמודד עם זה על-ידי יותר סבלנות. כי מה שבטוח הוא שאתם לא מתקשרים כראוי, ולא מסבירים מספיק טוב זה לזו מה אתם מרגישים, או אולי מסבירים נפלא, אבל לא יודעים להקשיב. תעבדו קודם כל על התקשורת ביניכם, ואז, אם הוא מתנהג כאילו הוא חושק בך פחות, תוכלי לדבר איתו והוא איתך, ותבינו מה אתם רוצים זה מזו, ומדוע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083