ריחוק בזוגיות: מתי לפנות לייעוץ?

תאריך פנייה: 13.01.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרית
מצב כאוב
13.01.2011 • 09:13

היי,זה התחיל לפניי כשנה כאשר נקלטתי להריון 3 בהסכמה של שנינו פתאום שמתי לב בחודש רביעי שבעלי לא נמשך אליי מבחינה מינית וממשיך הכל כרגיל זה הפריעלימאד - דיברנו ביוזמתי ואז הוא אמר לי שבאמת הבטן שלי דוחה אותו בהתחלה נעלבתי קצת אבל הבנתי והשלמתי עם המצב,ואמרתי לו שזה בסדר שהוא לא יכול לקיים יחסי מין איתי אבל אני מצפה לחום לחיבוק,מילה טובה אנחנו נשואים 14 שנים ומכירים 20שנה וזה מעולם לא קראבוא נגיד שההריון היה לי מאד קשה מבחינה נפשית הרגשתי מאד מאד פגועה,דחויה ובכיתי בלי סוף כמו שבחיים שלי לא בכיתי הוא היה מאד אדיש כלפייהיום אני 3 חודשים אחרי לידה ואני מרגישה עדיין אותו הדבר ואפילו גרוע יותרמבחינה חיצונית חזרתי מייד למשקל שהייתי ליפניי - וכשאני מדברת איתו שוב ושוב על זה הוא אומר שהוא בעצמו ב"דיכאון" מצב נפשי ירוד, יש לו לחץ בעבודר,בלימודים וגם לו מאד קשה וששום דבר אני לא אחשוב שזה ביגללי ומידי פעם הוא אומר שאני אשמה,למה אני לא יוזמת,שאני גורמת לו להרגיש דחוי אבל מעניין שאף פעם הוא לא התלונן שזה הפריע לו רק אניהיו לנו 4 קונדומים בארון למעלה במקום שאף אחד לא מגיע אליו וביגלל שהיה לי חשד כל הזמן הייתי בודקת אם הם עדיין שם ובשבוע הראשון שילדתי עשיתי סדר וגיליתי שהם לא שם וכששאלתי אותו במפתיע איפוה הם הוא טען שהוא לא זוכר או שזרק אותם דבר שניראה לי תמוה למה שיזרוק הריי זה לא ניראה וזה לא מפריע ולא עבר הרבה זמן איך זה ששכח.היום הוא דואג לחבק אותי כל לילה,דואג להגיד לי כמה הוא אוהב אותי אבל לא מתקרב אליי מינית ולי זה מאד מפריע אמרתי לו, זה מעליב אותי מאד,הבטחון העצמי שלי יורד,אני מאד פגועה וכעוסה ונתונה למצבי רוח - יכול להיות שכל היום אני אשתדל להתנהג כרגיל אשמח אגיד לו מילה טובה אבל ברגע שאני מגיעה למיטה אני מאד סובלת ובוכה רוב הימים אני מרגישה כמו בתוך חלום בלהות שלא נגמר כבר שנה מאד מבולבלת אפילו אמרתי שלו שאם לא היו הילדים הייתי עוזבת-עד ליפניי המקרה הייתי כל הזמן אומרת שהאהבה שלנו רק משתבחת עם הזמן הייתי מפרגנת לו בלי סוף מעריכה כל דבר שהיה עושה היום אני מרגישה צער עמוק מאד על המצב

ד"ר אורן חסון
שינויים הדורשים טיפול
13.01.2011 • 19:41

שרית יקרה,
הסימנים לא טובים. יש ביניכם ריחוק מתמשך, הוא מתנהג שונה, כפי שאני מבין, ממה שהיה במשך ולאחר הריונות קודמים, וחשוב מאד שתלכו ליעוץ זוגי. התסכול שלך הולך וגדל, הוא לא מצליח לתת לך תשובות, ועושה רושם שזה ילך ויחריף. שרית – לכו ליעוץ, כל עוד אפשר לעצור את ההידרדרות הזו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083