קשיים בתקשורת מינית - מה עושים?
אנונימית
בעיות ביחסי מין
⌄
דר' חסון שלום,קראתי את תשובותיך למספר אנשים בעניין בעיות ביחסי מין אך לא מצאתי דבר הקשור לבעייתי . נראה שצריך הרבה סבלנות לענות לכל-כך הרבה פניות ורציתי פשוט לחסוך מזמנך.אני נשואה מזה כ- שלוש שנים לבעל שאני מאוד מאוד אוהבת יש בינינו תקשורת טובה ובכלל מאוד נהנים אחד מהשני. מאז שילדתי את בני ( לפני 10 חודשים) אין לי חשק לקיים יחסי מין עם בעלי . הוא לעומת זאת מאוד נמשך אליי ומתחנן לקיים איתי יחסים מה שמגביר את החשק המיני שלו. בכל פעם שאני מסרבת הוא ממשיך בטירוף.חשוב לי לציין שבמקרה ואני יוזמת זה דוחה אותו ופתאום לא בא לו.אני בחורה מאוד מינית ובא לי לקיים יחסי מין , אבל לא איתו.ברגע שהוא לא נותן לי ליזום ולא נותן לי לשחק את המשחק משבית לי את החשק.בא להרגיש נשית , להיות נקייה לכבודו להתגנדר לכבודו ונסות למשוך אותו אליי בדרכים מיניות אבל הוא לא אוהב את זה ואני לא מבינה למה?נראה שהוא אוהב להיות בשליטה ולעשות את זה בטבעיות ומתי שבא לו ! וכנראה זה מה שעושה לו את זה.זה מאוד מתסכל במיוחד שיש לי מחשבות על גברים אחרים ובמיוחד שאני מאוד אוהבת אותו והוא באמת מקסים ואנחנו מתסדרים מעולה בחיי היומיום .אשמח לקבל תשובתך בהקדם ותודה רבה .אנונימית
ד"ר אורן חסון
בעיות ביחסי מין
⌄
אנונימית יקרה,
יש לכם קושי בתקשורת המינית שלכם. כדאי, לכן, שתלכו לטיפול מיני, כדי להבין ולקבל את ההבדלים שביניכם, וללמוד לגשר ביניהם מבלי לאבד את המשיכה ההדדית.