צרכים שונים בזוגיות
שרון
מבולבל
⌄
שלום
דוקטור חסון, רציתי לשאול את דעתך :שמי עדי בן 31 יש איזה מישהיא שהכרתי בת 26 (גרושה) שככל הידוע לי מאז הגירושין יש לה חבר מזה מספר שנים.אני מדבר עם אותה בחורה בטלפון הרבה. ויש מן תחושה שהיא רוצה יותר.בעבר הצעתי לה לעשות משהו בערב והיא סירבה מתירוץ כולשהואמאז דיברתי איתה המון המון בטלפון - אבל זה ממש שוחק אותי לדבר ולדבר ולאלעשות שום דבר פרקטי. חשוב לציין שאותו אדם ממש גורם לי להרגיש כיאלו אנחנו בקשר זוגי.וכשאני שואל אותה על חבר שלה היא נרתעת ומעבירה נושא. אז אני לא ממש שואל... אני יודע שהקשר ביניהם לא יציב שכן הם נפרדו בעבר וככל הידוע לי הם גרים ביחד. -האמת - אני לא ממש יודע !!! בזמן האחרון הקשר ביננו התדרדר בגללי שנמאס לי...אבל כן יש לי רגשות אליה ואני כן רוצה משהו איתה.מה עושים במצב כזה?בנתיים מצד אחד אני מרגיש שאיבדתי אותה - אבל מצד שני היא לא ממש הייתה שליכשהיא נפגשת איתי לעיתים לא כי קבענו כי אנו עובדים באותו מקום (כל אחד בבניין אחר) אז יש ממש תחושה של ניסיון להתקרב מצידה. עד עכשיו זה לא ממש הלך...אני לא יודע מה לעשות , אשמח לחוות דעתך.תודה, עדי
ד"ר אורן חסון
צרכים שונים
⌄
שרון יקר,
לה יש הצרכים שלה, שיכול להיות שזה קצת חום וידידות, ואוזן קשבת, אבל כנראה שלא יותר. לפחות לא בשלב זה. את הצרכים האלה אתה יכול ומספק לה. הצרכים שלך שונים, וכרגע היא לא יכולה לספק חלק מרכזי מהצרכים שלך. האם היא תוכל יותר מאוחר? – לא יודע. זה הימור, ויכול להיות שזה הימור גדול. אם החלק שהיא לא יכולה לממש מפריע לך בבניית עתידך הזוגי, תצטרך כנראה להסיק את המסקנות. לפני כן, תוכל אולי להבהיר לה את הסיבות לצורך שלך לנתק את הקשר. אולי הצרכים שלה ישתנו בנסיבות אלה.