פנטזיות מיניות בזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 16.07.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אשה עצובה
בעלי לובש חזיה
16.07.2015 • 19:16

אני לא יודעת אם זה המקום הנוכן, לא יודעת אם כלל יש מקום נכון.
בקצרה עלי/נו. אני נשואה 10 שנים. לבעל מדהים.
אוהב, עוזר, מפנק כמעט מוווושלם.
בחודש חודשיין האחרונים הוא עושה איתי סקס כשהוא לבוש בתחתונים וחזיה ונראה שזה ממש מחרמן אותו.
העיניין שזה מגעיל אותי ברמות שאני לא יכולה לתאר.
אני מרגישה מחוללת. זה עושה לי בחילה.
אני מבינה שזו איזה סטיה שלא הכרתי עד היום.
השאלה שלי אם לבוא ולהגיד לו דיייי זה דוחה! אני לא מסוגלת להסתכל עליך!
כי מצד אלד בטוחה שזה משהו שיש בו ולקח לו זמן להפתח ולהכנס בזה למיוה.
פוחדת לפגוע בו. פוחדת גם לפתוח את הנושא ולהפגע.
ממש חושבת להתגרש.
אןדה לכל תגובה.

ד"ר אורן חסון
עדיין יש לכם
19.07.2015 • 14:26

עצובה יקרה,
את מדברת על שינוי שחל ביחסים המיניים ביניכם בחודשיים האחרונים בלבד. יתכן מאד שהפנטזיה היתה קיימת קודם, אבל העובדה היא שהוא הצליח לחיות יפה מאד ביחסים ביניכם גם בלעדיה. שזה אומר שלא מדובר ב"הכל או לא כלום", אלא באיזה שהוא אקסטרה שהוא מעדיף, אבל לא מחוייב. ה"אקסטרה" הזה מציק לך, וכנראה שלא היית חד משמעית באמירה שלך. עדיף לדבר על זה ולהסביר שזה מפריע לך (את לא חייבת להשתמש במילה "דוחה", אבל את כן יכולה לומר שאת לא יכולה עם זה), מאשר להתגרש.אז הוא יחיה בלי הפנטזיה הזו, אז מה?ואת, תצטרכי להתמודד עם כך שיש לו פנטזיה מינית שדוחה אותך, אבל גם עם כך שהוא יודע להסתדר בלעדיה. לפחות החלק הזה, קורה הרבה בזוגות - ולא פעם עם פנטזיה כזו או אחרת, שבן או בת הזוג לא יודעים עליה דבר. אולי הוא הרגיש איתך חופשי מספיק כדי לספר לך, ולא מודע למה שזה עושה לך. אני מאמין שאם בזה תם הסיפור, תוכלו לחזור בהדרגה (לאחר התרגלות מחודשת למציאות הקודמת), לחיים נורמליים. טיפול זוגי יכול לעזור לכם בשיקום, כאשר חלק ממנו יצטרך להיות פגישות בנפרד, כדי לעזור לכם להתרגל למציאות מבלי להטיל אשמה זה בזה, ומבלי להעביר את האכזבה אל הצד השני, אלא להתרגל למה שיש, ולקבל בתוך זה את כל הטוב שעדיין יש לכם, וכפי שאני מבין, באמת עדיין יש לכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083