פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
רינת
הזמנה לכנס: "איזה מין שוויון"
⌄
חברים יקר
יםהתנועה לשוויון ושלום בין המיניםמזמינה אתכם לכנס"איזה מין שוויון"איך משפיע השוויון על המתח המיני?בהנחיית עידו כץ ודר' רבקה נרדי,הנהלת התנועה לשוויון ולשלום בין המינים.ייערך ביום שישי, חנוכה, 18 בדצמבר 2009, 08.30 – 13.30בסינמטק תל-אביב, רח' קרליבך פינת רח' הארבעהמה עשתה לנו התנועה לשחרור האישה?האם השוויון עושה דברים חדשים לתשוקה ואינטימיות בין נשים וגברים? האם גברים מפחדים בחברת נשים דעתניות, גם במין?האם רובנו שכחנו פשוט ליהנות במין למען מאבק הישרדות גם בין הסדינים? האם יחסי שוויון יעזרו לנו לחזור לעצמנו הטבעי, המיני, בגופנו ובנפשנו?הרצאות * פאנלים * דיונים * קטעי סרטים *מחול ותיאטרוןיופיעו:ד"ר רבקה נרדי,סופרת ומטפלת אישית וזוגית, הנהלת התנועה.עידו כץ,מאמן ומנחה גברים ונשים לקריירה ושינוי אישי וחברתי, הנהלת התנועה.ד"ר נלי שטיין,יועצת מקצועית של"דלת פתוחה", האגודה לתכנון המשפחה.ד"ר דוד גורביץ,בית הספר לתקשורת, המסלול האקדמי המכללה למינהל.ענת בן סימון,רכזת סיוע במרכז לנפגעות ונפגעי תקיפה מינית, הנהלת התנועה.אביב יהלום,יועץ ארגוני ומנחה קבוצות, איש תקשורת, יו"ר משותף של התנועה.עידית שחם,עו"ד ומגשרת, בעלת תואר שני בלימודי מגדר, יו"ר משותפת של התנועה.ד"ר אורן חסון,יועץ זוגי ואישי ומומחה לפסיכולוגיה אבולוציונית.יונת קלר,פרפורמרית, בוגרת לימודי תיאטרון בוגרת לימודי תיאטרון באוניברסיטת תל-אביב ואוניברסיטת קונטיקט, ארה"במירב שרון,עובדת סוציאליתM.S.W.ומטפלת מינית, האגודה הישראלית לטיפול מיני.אלון גושן,פסיכולוג (M.A), יועץ ומחנך למיניות.אופאיי,רקדנית, יוצרת עצמאית ומאמנת אישיתוליילו ע. קסנטיני, אמן לחימה, יופיעו במופע:"דיאלוג – מחול ואמנות לחימה.דמי השתתפות: 40 ₪.
קרן
אשמח להשתתף - נשמע מעניין מאוד
⌄
בהצלחה
חדדית
גם אני יבוא בכיף
⌄
(הודעה ללא תוכן)
ד"ר אורן חסון
גם אני!
⌄
יפה!גם אני בא.... :-)