פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 08.09.2006 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
שיר
בהמשך להודעה הקודמת שלי
08.09.2006 • 11:55

שלום
כתבתי לך כבר מכתב ב 7.6 תחת הכותרת " לא חושב על להתחתן בעתיד"אני רוצה לציין שההתנהגות שלו אליי זה האופי שלו באופן כללי זה לא רק כלפיי זה גם כלפיי ההורים שלו וחברים ככה הוא טיפוס קצת קר אדיש קצת וישיר . ודווקא כשאני מעירה לו הערות כמו בוא נדבר יותר וכאלה הוא לוקח אותם ומתקשר יותר .גם מתחת לכל הקור הזה יש לו לב חם הוא פשוט לא מראה את זה.אמא שלו אמרה שרק אם מכירים אותו טוב יודעים באמת איך הוא מרגיש.בכל מקרה אני אוהבת אותו ואני לא יכולה לדמיין תצמי להיות עם משהו אחר, שלא לדבר על לשכב עם משהו אחר זה מגעיל אותיו חוץ מזה אני מאוד קשה במציאת בנים במיוחד מבחינה חיצונית הרבה לא מושכים אותי והוא כן מושך אותי וממש הטעם שלי וכשאני יוצאת עם חברות אני מסתכלת על הבחורים סביבי ואף 1 לא יפה בעיני כי יש לי טעם מיוחד (זה היה עוד לפני שהכרתי אותו) אז ככה אני יודעת שאם נפרד אני אשאר קרחת אני לא ימצא משהו שמוצא חן בעיני ואני איהיה לבד עם הלימודים ואני גם לא אוכל להתרכז בלימודים ולא תיהיה לי תקווה וגם אני כל הזמן יחשוב עליו ועל הרגעים שלנו ביחד ואבכה -זאת לא ניראית לי דרך עדיפה.......חשבתי אולי שהדרך היחידה שאני יוכל להפרד ממנו זה אם אני אמצא משהו יותר טוב ממנו (גם מבחינה חיצונית...) ואז יהיה לי הרבה יותר קל לעזוב.אני כזה אצא ואבדוק את האפשריות שלי בזמן שאני איתו וכשאני אמצא משהו שווה אני אפרד ממנו.........מה אתה חושב?

ד"ר אורן חסון
קיבלת תשובה בהמשך לשאלה הקודמת
10.09.2006 • 01:42
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083