פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
ממ
הבהרה נוספת
⌄
לכבודד"ר אורן חסוןתשובתך מאוד קרובה לקו המחשבה שלי ובמיוחד בחלק האחרון אך הדילמה שאני נמצא בה היא שבתקופת ה 6 חודשים חשתי את אהבתה הכנה אלי ומהנסיון האישי שלי חשתי בצורה ברורה ביותר שהיא לא משחקת ולא מספרת סיפורים היא אפילו תמיד אמרה שהקשר שלנו כל כך מיוחד שחבל לה מאוד שלא ניצלה כל הזדמנות בו היא גם הוסיפה שהיא לא מתארת לעצמה להיות היא האמיתית אם תתחתן עם אותו הבן אדם ,ותמיד הזכירה אפילו בתקופה האחרונה שמי יפרגן לה ויתן לה מחמאות כמוני ואין בחור בעולם יכול להבין לדבריה כל הקטנות האלה שאני שם לב אליהם,לעומת אותו בחור שהיא הולכת להתחתן איתו ,וכשנסיתי לדבר איתה ולקבל הסבר על הניגוד הזה תוך הסבר שהיא בוחרת בדרך לא ברורה לעומת דרך ברורה שהצעתי לה היתה מתחקמת שאנחנו שנינו טעינו והיינו צריכים לתת לקשר הזה יותר מדי או שנותנת תשובהשהסבירה לאותו בחור שהוא בן אדם טוב אבל לא בשבילה ויום למחרת כבר אומרת שכל מה שעשתה לא עזר וכשאני מביע לה את הדרך הלא ברורה שלה מתחמקת ואומרת לי זה לא ילך .רק דבר אחד מענין אותי האם יתכן מצב של מהפך של 180 מעלות בתקופה קצרה למרות שאני אמיתי בכל מה שאני אומר ולא היה שום סכסוך בינינו? ושאלתי למה היא מרעיפה עליי כל המחמאות כבעל האידאלי באומרה אותך ורק אותך ובום היא הולכת לכיוון השני שלא התרשמתי שהיא מסמפטת אותו חוץ מההסבר שהוא רופא ילדים והשאלה האם זה שיקול?שאלתי האחרונה אני מודה שספגתי מהלומה ואני מתאושש ממנה אך אני רוצה שקט ודרך לעכל את הדברים מול כל התמונה הלא ברורה וניגוד הדיבורים שלה!אני ניתקתי קשר לגמרי אפילו טלפוני אבל אני צריך כמה טיפים כדי לענות ולתת את השקט לעצמי כי אחרי כל מה ששמעתי וחשתי מהנאמנות שלה והמהירות של שינוי הדיעה שלה והבכי שלה שהיא לא רוצה לפגוע בי איך אני בעתיד אוכל לבחון בעין יותר ברורה את הבחורה שתהיה אשתי אחרי כל מה שראיתי והשינויים הקיצוניים של 180 מעלות דרך אגב היא בחורה מאוד עדינה יפה עצמאית עם הופעה נאה וזה מה שמטמטם אותי שהיא נוגדת את כל דבריה או שהיא מתחמקת!עוד שאלה שמטרידה אותי במידה והיא מתחרטת על כל מה שעשתה ותרצה לחדש את הקשר האם יש מקום להתפייסות?או שיש כבר פצע שנפתח והקשר הזה לא בריא לחיי נישואים בעתיד?