מינון אהבה: איך למצוא את הדרך הנכונה
בקי
להרעיף אהבה?
⌄
שלום,
יש לי שאלה שאולי קצת ילדותית, אבל יש לי חשש לפעמים שאני מרעיפה המו אהבה כלפי החבר שלי. הקשר ביננו רציני ואני חוששת שאולי זו טעות שתתבטא יותר בהמשך הקשר היות ולא יהיה ניתן לעמוד בזה כל הזמן.מה שמטריד אותי הוא, שאני מוצאת את עצמי חושבת לפני שאני שולחת לו SMS עם מילות אהבה ומרגישה שאני משחקת משחק, אם אני לא שולחת כי אני מונעת מעצמי לעשות משהו שרציתי.ייתכן שהתפיסה שלי לגבי קשר תמימה בכך שבקשר טוב(כמו שאני חושבת שהקשר שלי כזה) , "אין משחקים". אשמח לקבל תגובה ועצה טובה.בתודה מראש,
ד"ר אורן חסון
להרעיף אהבה במינון הנכון
⌄
בקי יקרה,
את עושה שיקולים של "עד כמה אני מנדנדת לו" או "עד כמה אני מראה לו שאני רוצה אותו" או גם "עד כמה אני מראה לו שאני שפוטה שלו". הראשון והאחרון מוגדרים כלא רצויים, והשני, כדבר רצוי. ואם את שמה לב, כל אחת מהאפשרויות האלו תלויה באיך החבר שלך רואה את זה, ומכאן הקושי שלך. קשה לך לראות איך קולעים למינון הנכון. אפשר לראות בזה "משחק", ואפשר לראות בזה "למידה". למידה של החבר שלך, למידה של מינונים נכונים ולא נכונים, ונסיון להיות בדיוק מה שצריך, שיתאים לבן הזוג שלך. לכן, הדרך הנכונה ללמוד את המינון הנכון היא להיות מאד קשובה לו, ולראות מתי זה מוצא חן בעיניו, ומתי לא.ופה ושם תעשי טעויות. בהכרח. אל תקחי ללב יותר מדי, ועדכני את עקומת הלמידה שלך.