מהן האפשרויות?

תאריך פנייה: 28.06.2021 מס׳ הודעות: 17
חיפוש נושא
לימור
הערצה אובססיבית
28.06.2021 • 22:01

אני בת 22 כבר גדולה ממה שקורה לי אבל יש לי בדידות גדולה. בגלל הבדידות שאני חווה מצאתי באינטרנט כדורגלן לא יהודי שאני לא מפסיקה לראות אותו באינטרנט ולפנטז עליו. אני יודעת שזה לא לגיל שלי אבל אין לי זוגיות כרגע, ואני מחפשת אהבה. אני עובדת אבל אני בחוסר חברים. אני מרגישה מצד אחד שלהסתכל על הכדורגלן הזה זה ממלא אותי ומצד שני אני אובססיבית לזה. מה אני צריכה לעשות בנושא? אני מאוד אשמח לעצתך ועם אתה יכול לתת לי טיפ ללא טיפול אני ממש אשמח. תודה רבה וערב טוב

לימור
הערצה אובססיבית
28.06.2021 • 22:03

הכדורגלן הזה משחק בחול הוא לא ישראלי מה עלי לעשות? אשמח למענה מהיר זה חשוב לי מאוד ממש תודה

לימור
הערצה אובססיבית
29.06.2021 • 09:48

אני אשמח עם תוכל לענות לי זה חשוב לי אני יודעת שזה נשמע קצת מצחיק בגיל שלי אבל בכל זאת אשמח למענה יום נפלא

ד"ר אורן חסון
מהן האפשרויות?
29.06.2021 • 13:36

לימור יקרה,
עוד לפני תשובה משלי, הייתי רוצה לשמוע תשובה משלך:את שואלת מה לעשות, והייתי רוצה לדעת מהן האפשרויות שאת רואה?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ליאת
מהן האפשרויות?
29.06.2021 • 14:51

אני לא יודעת אין לי תשובה מה אני יכולה לעשות בגלל זה כתבתי לך פה בפורום זה פשוט אובססיה אני יודעת את זה אני מבינה שזה לא לגיל שלי אבל באמת אני לא יודעת מה לעשות בקשר לזה. אשמח עם תוכל לתת לי עצה מה לעשות? אני ממש מודה לך שיהיה יום נפלא אשמח לטיפ בלי להפנות לטיפול תודה מכל הלב

ליאת
מהן האפשרויות?
29.06.2021 • 14:52

אני יודעת שזה לא מציאותי ואני לא חושבת על השחקן האמיתי ספציפי כי אני לא מכירה אותו ולא אכיר אותו לעולם אבל הפנטזיה הזאת לא נותנת לי לעשות דברים אחרים

ליאת
מהן האפשרויות?
29.06.2021 • 14:53

אולי זה נובע מחוסר בן זוג והבדידות שאני חווה חסר לי אהבה בחיים

ליאת
מהן האפשרויות?
29.06.2021 • 14:54

אשמח למענה תודה רבה

ליאת
דבר אחרון
29.06.2021 • 14:56

יכול להיות שזה נובע מחוסר בן זוג אשמח למענה אם תוכל לתת לי עצה ממש תודה

לימור
אשמח לדעת איך להקל על עצמי
29.06.2021 • 15:07

וגם לעשות דברים אחרים ממש ממש תודה

לימור
אשמח לדעת איך להקל על עצמי
29.06.2021 • 15:38

כתבתי את שמי הבדוי מכיוון שלא נעים לי להזדהות אשמח למענה

ד"ר אורן חסון
כל מה שאפשר לעשות, ובהדרגה
29.06.2021 • 16:13

לימור/ליאת יקרה,
מאד קל לי לומר לך מה לעשות. העניין הוא שקשה יהיה לך לעשות את זה, וכאן הבעיה.הרי בקלות אני יכול לומר לך: אם כך, תתעלמי ממנו, חפשי עיסוקים אחרים, חברים וחברות, תחביבים, מוזיקה, לקרוא עיתונים או ספרים, וזה יעבור לך. העניין הוא שזה לא שאת לא יודעת את כל אלה, כי את יודעת. ובכל זאת כתבתי זאת שוב. העניין הוא שאת מרגישה שאת לא יכולה. לכן שאלתי אותך על האפשרויות. וכל עוד את לא יודעת מהן האפשרויות שלך, כלומר, מה מתוך כל הדברים הללו הוא אפשרי לך, הרי לא ישנה מה אגיד לך.אבל אולי אגיד עוד דבר חשוב. כי כאשר שאלתי על האפשרויות שלך, אמרת דבר אחד ראשון וחשוב והוא שאת מבינה שאת והוא לא תיפגשו. כך שאת יודעת להבדיל בין פנטזיה למציאות, רק שאת לא רוצה מספיק להיפרד מהפנטזיה, או שקשה לך להיפרד ממנה.מצד שני, מכל האפשרויות שכתבתי כאן למעלה, אני לא יודע באיזו מהן את מאמינה שאת יכולה גם לעשות. וזה הדבר החשוב. כי הרי בסופו של דבר, אם וכאשר תמצאי אהבה, הפנטזיה תדעך, תהיה אולי זיכרון נחמד, וזהו. אבל את יודעת את זה (כתבת שאחת הסיבות היא כנראה שאין לך בן זוג), ונאחזת בפנטזיה בכל זאת, אולי כי את כרגע לא מאמינה בכך שתמצאי אהבה. באותה מידה, כתבת שאת צריכה לעשות דברים אחרים (כמו, אני מניח, כל הרשימה שכתבתי למעלה) אבל אני לא בטוח שאת מאמינה שאת יכולה. כך שהדבר העיקרי שאת צריכה לעשות הוא להפנים שהעתיד שלך הוא לא הכדורגלן הזה (או כל "מפורסם" אחר), ולהחליט שאת צריכה למצוא בעצמך את האמונה שאתיכולהלעשות דברים אחרים, ולהתחיל לעשות אותם צעד צעד. ואם עכשיו זה יהיה במקביל להערצה שלך, אז זה יהיה במקביל להערצה שלך. זה לא צריך להפחיד. אבל כדי להאמין בעצמך את צריכה להתחיל לעשות דברים שיעניינו אותך מספיק כדי לפתח אותם ולהתפתח איתם בהדרגה.אמרת שאת לא רוצה שאפנה אותך לטיפול. אני לא בטוח שצריך, כי בסופו של דבר ההערצה האובססיבית הזו תסתיים. את עוד צעירה, ועוד לא החלטת מספיק חזק לקחת אחריות על העתיד שלך. כך שאני כרגע לא רואה סיבה לדאגה, והשאלה היא רק כמה זמן התהליך הזה ייקח.ונקודה אחרונה למחשבה: הערצה לכדורגלן יכולה לבוא מתוך סביבה חברתית שתומכת בזה, ואז החברה הזו, והפעילויות המשותפות סביב כדורגל, והכדורגלן הזה ו/או קבוצת הכדורגל שלו מחזקות אותך שם. אם זה המצב, כדאי אולי לחפש לעצמך פעילויות חברתיות נוספות. לא בהכרח במקום, אלא לצידן, ולחזק אותן בהדרגה.

בברכה,
לימור
אני מודה לך
29.06.2021 • 16:22

אני ינסה להשתמש בכלים שנתת לי שיהיה לך יום נפלא

לימור
שאלה
30.06.2021 • 09:46

האם אתה מתכוון לעשות דברים אחרים במקביל לראות אותו? אשמח ממש למענה ותודה על העזרה שיהיה לך יום מקסים

לימור
אשמח למענה תודה רבה
30.06.2021 • 10:39

יום מקסים שוב תודה על העצה עזרת לי מאוד

ד"ר אורן חסון
שווה להתחיל כבר עכשיו
30.06.2021 • 13:17

לימור יקרה,
לראות אותו, הרי זה לראות אותו בטלוויזיה וברשתות החברתיות. אם אגיד לך להפסיק, תגידי שאת לא יכולה. לכן לא אגיד לך. אם היית יכולה, אז כן, כמובן. אבל זה הרי לא המצב.לכן, זה להפחית, כדי לעשות את כל הדברים החשובים לך להמשך החיים. החיים, לא הפנטזיה. זה הרי יקרה, אבל נדמה לי שגם את מבינה שרצוי לך שזה יקרה קצת יותר מהר. אז שווה להתחיל כבר עכשיו.

בברכה,
לימור
תודה רבה מכל הלב
30.06.2021 • 15:48

עזרת לי מאוד היום התעסקתי בדברים אחרים כל הכבוד אני מעריכה את זה תודה על העזרה שיהיה לך המשך שבוע נפלא