מה למדת מעצמך?

תאריך פנייה: 26.04.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מ
חוסר בטחון
26.04.2006 • 23:17

לד"ר אורן תודה לך מכול הלב בדיוק אכשיו שלחתי הודעה כי חשבתי שאתה מטעלם ממני בגלל שאני חוזרת על הצמי הרבה פעמים. איך שסיימתי נשלחה הודעה ממך תודה.בשנים האלה למדתי ממנו המון, העניין הוא שהוא נתן תמונה של המציאות רעה שאנשים נצלנים וגברים רק רואים באישה " נתח של בשר" דברים קטנים יכול להיות הוא לא רצה שאני אברח לו? ופתאום לצאת לעולם שאת לבד זה מה שקשה לי. לפני שבוע הייתה לי מריבה עם אדם שאני מאוד אוהבת וזאת אימא שלי והאשמתי אותה בכך שהיא תמיד התרבה ביניינו והיא גורם לפרידה, אני יודעת שהיא לא אשמה ואני היום יותר לא מחפשת אשמים.לגבי פסיכולוגית אני שוקלת עם להמשיך איתה כי חוץ מי שלוש פגישות שהיו לנו היא כול הזמן ביטלה.

מ
חוסר בטחון
26.04.2006 • 23:53

יש לי עוד שאלה אחת? לפני חודש שרק התחלתי לרשום לך על הבעיות מי שרשמה את המכתב הייתה חברה שלי איך ידעתה שזאת לא האיתי אני שרשמה אותו?סלח לי על השאלה שהיא חסרת משמעות

ד"ר אורן חסון
מה שלמדת מעצמך
26.04.2006 • 23:55

מ יקרה,
השאלה היא לא רק מה למדת ממנו, אלא גם מה למדת ממך בזמן הזה. כי אני בטוח שלמדת הרבה איך את מגיבה במצבים שונים, והלקח הזה גם כן מאד חשוב לך, ולבטחון העצמי שלך.את יכולה לשאול את הפסיכולוגית שלך לסיבות הביטולים. אם התשובות לא יספקו אותך בתחושה של הבטחון שהיא אמורה לספק לך, וביציבות שהיא אמורה להקרין כלפייך, אז אולי יהיה נכון להחליף אותה. אבל אם היית מרוצה ממנה בעת הפגישות, אולי כדאי שתתני לה צ'אנס.וכדאי שתבקשי סליחה מאמא שלך...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ד"ר אורן חסון
איך ידעתי...
26.04.2006 • 23:58

מ יקרה,
כי היא הדגישה קצת יותר מדי את העובדה שיש לך חברה תומכת... :-)וגם כי אופן הכתיבה היה קצת שונה. שני הדברים יחדיו הביאו אותי למסקנה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083