מה גרמת לו להרגיש לא בנוח?

תאריך פנייה: 08.09.2017 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מאיה
חרדה של גבר
08.09.2017 • 22:34

לאחרונה אני נתקלת בתופעה שקצת מדאיגה אותי וקצת קשה להתמודד איתה . יוצא לי להכיר בחורים שפונים אלי הפייסבוק והם מצד אחד מחזרים באופן שמראה שהם מאוד מעוניינים ומתלהבים מהמראה החיצוני שלי ואז בפגישה עצמה אני מרגישה שהם לא מרגישים בנוח לידי והם נלחצים עד כדי כך שהם מפחדים ליצור קשר עין . לא מדובר בבחורים לא נאים אלא אלו שיש להם ביטחון נראים טוב ואני לא שיא היופי אבל אני כן מודעת שהסביבה חושבת שאני מאוד יפה ואף מושכת . לי השיחות הם מנסים להרשים אותן ואז מבוכה הם מסיימים את הדייט ולא בגלל שאני לא מדברת בכלל ולא מנסים לקבוע להמשך . וככה זה מסתיים שאף איחד לא שומע אחד מהשני . דווקא טלו ששמתי לב ששתו משהו לפני שהגיעו , הרגישו בנוח איתי ויצרו המשכיות לקשר. השאלה שלי איך שיש גברים שמרגישים מאוימים או לא בנוח עם אעשה שמושכת אותם שמרוב מפחדים לקהל דחייה , הם דוחים בעצמם . זה די מבאס בייחוד שיש מישהו שהוא הטעם שלי וגרמתי לו ( בלי לעשות כלום או חומר משהו מביך ) להרגיש לא בנוח לידי.

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
10.09.2017 • 00:23

וגם: כתבת שגרמת לו להרגיש לא בנוח לידך. מה עשית?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מאיה
בני כמה אתם?
11.09.2017 • 14:45

בני 35 אחרי גירושין
לא עשיתי שום דבר מלבד שהוא חושב שאני יפה ומאוד הטעם שלו
לא הרגיש בנוח כי גם העדפתי לא להגיב על שאלות שלו שחותרות למידע אישי ( כמו זוגיות , גירושין

ד"ר אורן חסון
נחמדה אחרת
13.09.2017 • 18:24

מאיה יקרה,
יתכן מאד גם שהעובדה שאת לא משתפת פעולה בכניסה לפרטיות שלך, מעצימה את תחושת הדחייה ואת חוסר הביטחון של הצד השני. אחרי הכל, קשר רומנטי או קשר של חברות נוצר תוך תהליך של חשיפה הדדית, כי כאשר הצד השני חושף משהו אישי, או פגיעות כלשהי, יותר קל לי לתת בו אמון ולחשוף משהו משלי, וחוזר חלילה. אם את לא משתפת פעולה בעניין הזה, יתכן שבהרגשה שלהם את לא באמת מתכוונת ליצור את הקשר הזה, ולכן נסוגים.אני לא יודע אם זו הסיבה היחידה, אבל זו סיבה אפשרית. לא קל להתגבר עליה, אם את באמת לא אוהבת לחשוף פרטים אישיים מוקדם. אולי כדאי לשים לב לזה, ואז לשים את הגבולות בעדינות, ובמקביל לפתוח ערוץ אחר של פתיחות ושל הבעת כוונות ונכונות להמשך הקשר, שזה בדרך כלל אומר להיות נחמדה אחרת... כלומר, בכלים אחרים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083