מבטים בנשים אחרות - מה עושים?

תאריך פנייה: 22.02.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלון
חייב עזרה דחוף לפני שהכל ייגמר !
22.02.2010 • 15:41

שלום,
אני נמצא במערכת יחסים כבר שנה.אני ובת זוגי אוהבים כמו זוג יונים !זאת האהבה הכי גדולה שאפשר לדמיין..אנחנו רוצים להתחתן והכל הכי מושלם שרק אפשר היה לבקש..יש רק בעיה אחת והיא אצלי..חברה שלי כבר הרבה זמן אומרת לי שהיא רואה אותי מסתכל על אחרות כשאני והיא יוצאים,או סתם הולכים ברחוב...היא נשברת מזה ואין דבר בעולם שיותר הורג אותי מלדעת שאני מכאיב לה..אני מסוגל למות בגלל זה..האהבה שלי אליה זה הדבר הכי טהור בעולם אני לא צריך שום דבר חוץ ממנה ואףאחת לא מעניינת אותי באמת !!!אבל משום מה זה לא מפסיק ואני בטוח שיש סיבה אחרת לכך שאני מסתכל על בנות אחרות,כי זה לא מסיבה מינית/רומנטית או מהסוג הזה ,אף פעם לא עברה לי מחשבה בראש על מישהי אחרת אני כלכך נמשך אליה,אוהב אותה ורוצה רק בה שזה מפחיד !ולמרות כל זה עדיין זה נמשך..היא ממש סובלת מזה והיא מאמינה לי שיש פה איזה בעיה כי אני לא כזה..איך מגיעים לפתרון?איך עושים עם זה משהו?אני לא רוצה להכאיב לה אפילו עוד יום אחד..בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר !!!

ד"ר אורן חסון
מבטים בנשים אחרות?
24.02.2010 • 09:32

אלון יקר,
קשה לי להעריך מרחוק, כלומר, מבלי לראות אותך ואותה ברחוב ביחד, ואת המבטים שלך, כדי לדעת אם זו רגישות יתר שלה, או בעיה שלך שאתה תוקע מבטים ובוהה בנשים שעוברות לידך כאילו זה עתה חזרת משהות של שנים באי בודד.ואתה מבין שהבעיה היא שם, לנסות להבין מה קורה באמת, כדי לדעת איך לטפל בעניין. הייתי הולך ליעוץ זוגי, כדי להבין בדיוק במה מדובר, לקבל פרופורציות הן על המבטים שלך והן על חוסר הבטחון שלה, ולטפל בזה. ללא זה, כל מה שאגיד יהיה באויר לגמרי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083