לשאול על רצונות בזוגיות

תאריך פנייה: 08.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרה
על אש קטנה
08.06.2006 • 15:22

שלום,
כן כמה אכזרי לשחק ברגשות של אדם שאוהב אותך ולהשאיר אותו על אש קטנה עד שיהיה משהו טוב יותר.זה מאוד אכזרי בעיני וכואב לי מאוד מה שהוא עושה לי , אך לי כאב הפרידה קשה עוד יותר מההשארות בבוץ הנוכחי ולכן מעדיפה את האשליה על פני פרידה מלאה שאין אחריה חזרה.הבעיה שלי שאני לא מתקשרת איתו את כל זה כי אני לא יודעת איך לשים את הקלפיםן על השולחן- מה עליי לומר , שיבין שאני רוצה לתת צאנס ולא רוצה שינפנף אותי או ישחק מסרים כפולים.מה לומר לו על מנת לשים קלפים על השולחן? ולהעלות ערך שלי בעיניו?כבר אמרתי לו פעם " תתקשר אלי רק אם אתה רציני" ואז הוא לא התקשר וזאת אני שנשברתי וחזרתי אליו- כי שמתי את האגו בצד, אבל זה בדיוק מה שקורה שהצד שרוצה יותר - שזה אני- נחלש ויתר- ומאבד ערך- וזה לא עושה לו את התשוקה.אם שוב יגיד מסר חד משמעי-לא רוצה אותך- ולמרות זאת אתגעגע אליו וארצה אותו- זה פוגע בערך שלי בעיניו יותר. זה מה שמפחיד אותי. שאני גם יאבד אותו וגם לא אוכל להחזיק מעמד ואז יהיה מאוחר מדי.

ד"ר אורן חסון
פחיתות ערך
08.06.2006 • 15:32

שרה יקרה
(המשך הכלה וצייד הפרפרים),ערכך לא יירד בעיניו אם תשימי את הדברים על השולחן. אבל את תדעי בדיוק מה ערכך בעיניו, וזה מה שמפחיד אותך.את בסך הכל רוצה לדעת היכן הדברים עומדים בעיניו. זה בהכרח יחייב אותו לומר מה הוא חושב, כי הוא מנסה להיות הוגן, בעיניו לפחות, וכל עוד אי בהירות משאירה אותך איתו, בתנאים שבהם את יודעת שיש חוסר בהירות, אז הוא "בסדר". אז את לא צריכה להתחנן, ואת לא צריכה לומר לו "שמע, אני רוצה להתחתן איתך. האם זה מקובל גם עליך?" את יכולה לומר לו שאת רוצה לדעת למה לצפות מעצמך וממנו, ושואלת מה הוא מרגיש בקשר שביניכם. זהו. ערכך לא יופחת בעיניו כתוצאה מזה. אבל תדעי אותו. החשש שלי הוא שערכך יהיה פחות יותר בעינייך, לאחר התשובה שלו, ושמזה את מפחדת. אל תתני לזה לקרות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083