איך לבקש יותר סיפוק מיני מבן הזוג
סתם מישהי
שלום...בעיה בסקס
⌄
שלום.
..רציתי להתייעץ איתך על דבר מאוד חשוב ואני מודה לך מראש על התשובהאני בת 18יש לי חבר מעל שנה (שנה ו5). הוא בצבא וחוזר פעם בשבועיים או פעם בשבוע...הזמן האחרון כאשר אנחנו שוכבים אני לא נהנת מסקס! אני אוהבת אותו מאוד וכיף לי איתו וכיף לשכב איתו אבל אני לא מרגישה הנאה מבחינת הסקס. אני יודעת שלא חסר לו סיפוק מיני אבל אני לא ממש מסתפקת בכך.לא נעים לי לדבר איתו על זה, אבל לפעמים אני מרגישה שהוא חושב יותר על עצמו (לא תמיד כך אבל הרוב) כלומר הוא נהנה והוא לא צריך יותר מזה...כאילו איך שקוראים לזה "עשה את שלו וזהו". זה מאוד מפריע לי ולפעמים אפילו מייאש, זה גורם לי להתעצבן בסוף האקט המיני והוא לא ממש מבין מה יש לי.אני מאוד אוהבת אותו אבל זה מאוד מפריע לי ואני לא יודעת איך לדבר איתו ומה להגיד לו כי אני יודעת שרוב הגברים נפגעים כשאומרים שהוא לא מספק את הבחורהאשמח אם תענה לי ותעזור!תודהחן!
ד"ר אורן חסון
להנחות אותו בטקט
⌄
סתם יקרה,
אל תגידי לו שהוא לא "מספק" אותך. גברים שאינם מנוסים או אינם קשובים לבת הזוג שלהם, חושבים לפעמים שדי בקצת ליטופים ובחדירה עמוקה כדי לספק את בת זוגם. צריך לספר להם, אחרת הם לא יידעו. אני יודע שהתחושה קצת מביכה "לבקש". אבל אל תגידי שהוא לא מספק אותך, אלא תגידי לו שיש דרכים לענג אותך יותר, והדריכי אותו. הסבירי לו מהן נקודות העונג שלך, איך נוגעים בהן, או דחי את הסוף והנחי אותו, גם מבלי לדבר, אל המקומות שאת רוצה. אם תעשי זאת בטקט, לא צריכה להיות לו בעייה.