לאלמונית שהשאירה תגובה, שהוסרה:

תאריך פנייה: 26.07.2010 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
ד"ר אורן חסון
לאלמונית שהשאירה תגובה, שהוסרה:
26.07.2010 • 22:18

אלמונית יקרה,
צר לי. אבל בשל בטיחות הגולשים לא מתאפשר להשאיר זה לזה דרכי התקשרות. בהחלט יכול להיות שכוונותייך טובות מאד, ושתוכלי לעזור ל"מאוהבת" ואפילו מאד. אבל בשל הסיכון שזה לא המצב, ובשל הסיכוי הדי סביר שגולשים משאירים זה לזה כתובות מייל למענה כאשר משהו עם כוונות הרבה פחות טובות מסתתר מאחורי העניין, כל הודעה שבה יש חשיפה אישית וכתובת לתקשורת, מוסרת מהפורום. גם אם פה ושם יש טעויות, בסופו של דבר זה לטובת הגולשים. אחרי הכל, כותבים כאן גברים ונשים הנמצאים ברגעי מצוקה, ומוטב שלא ליצור במה ליצירת קשרים מצד אנשים שיכולים, אולי, לנצל את אותה מצוקה. ובסופו של דבר, אגב, יתכן שזה גם למענך אפילו אם כוונותייך טהורות, כי ברגע שאת משאירה את הכתובת שלך, את עצמך הופכת להיות חשופה לגולשים שכוונותיהם אינן כאלה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אלמונית
ד"ר אורן חסון, אתה אדם נפלא
27.07.2010 • 08:59

ד"ר אורן חסון, אתה אדם נפלא ומקסים.אני תיארתי לעצמי שזאת הסיבה שהודעתי הוסרה, יש בה מן ההגיון.באמת שאי אפשר לדעת אלו הודעות ואלו אנשים מסתובבים ברשת, ולאלו מטרות. אני אישית, באמת ובתמים פניתי אליה מתוך כוונה אמיתית והזדהות איתה כי אני באותו מצב.בכל מקרה, רציתי לומר לך שמאוד ריגש אותי שרשמת לי את סיבת המחיקה , ובכלל , אני מרבה לקרוא פה , ולקרוא את תשובותיך המפורטות והמעמיקות לגולשים. ישר כח :)

ד"ר אורן חסון
:-)
28.07.2010 • 01:22
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083